Boroianu și Muhscină, parteneri într-o noua societate comercială. După ce au terminat-o cu politica s-au mai asociat în alte trei companii

  • Cei doi foști lideri liberali constănțeni s-au asociat și în Green Energy Project SRL alături de Ioan- Filip Grecu și de asociatul persoană juridică Bowel Processing SA
  • Asociații au mai aprobat mutarea sediului social în locaţia din comuna Lumina, Şos. Tulcei nr. 148 - lot 1, Clădirea C1, judeţul Constanţa
  • Aurel-Robert Boroianu a fost numit administrator pentru un mandat de 8 ani
  • Boroianu și Muhscină mai sunt asociați și în Lambcare Agroindustrial SRL, Gepeto Impex SA și BBD-Best Brands Distribution SRL
 

 
Asociații societății Green Energy Project SRL, Alina Loredana și Gheorghe Muhscină precum și Ioan- Filip Grecu, Aurel-Robert Boroianu și Bowel Processing SA în calitate de noi asociaţi, deţinând împreună 100% din capitalul social al companiei au luat mai multe decizii.

Aceștia au aprobat ieşirea din societate a asociatului Alina Loredana Muhscină ca urmare a cesionării la valoarea nominală a celor 2 părţi sociale deţinute a câte 10 lei fiecare, reprezentând 10% din capitalul social al către noul asociat Aurel-Robert Boroianu care intră în societate.
 
Se aprobă cesionarea de către asociatul Gheorghe Muhscină a unui număr de 10 părţi sociale deţinute a câte 10 lei fiecare, la valoarea nominală, către noul asociat Ioan- Filip Grecu care intră în societate.
 
Se aprobă cesionarea de către asociatul Gheorghe Muhscină ca urmare a cesionării la valoarea nominală a celor 2 părţi sociale deţinute a câte 10 lei fiecare, reprezentând 10% din capitalul social al către noul asociat Aurel-Robert Boroianu.
 
Se aprobă cesionarea de către asociatul Gheorghe Muhscină a unei părţi sociale deţinute în valoare de 10 lei, la valoarea nominală, către noul asociat Bowel Processing SA legal reprezentată prin administrator Muhscină Gheorghe.
 
În aceste condiţii, noua structură a capitalului social al  Green Energy Project SRL în valoare totală de 200 lei, repartizat pe un număr total de 20 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, este următoarea:
a)asociatul Ioan- Filip Grecu va deţine un număr de 10 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare nominală de 100 lei, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii. Participarea la profit şi pierderi este de 50%;
b)asociatul Gheorghe Muhscină va deţine un număr de 5 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare nominală de 50 lei, reprezentând 25% din capitalul social al societăţii. Participarea la profit şi pierderi este de 25%;

c)asociatul Aurel-Robert Boroianu va deţine un număr de 4 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare nominală de 40 lei, reprezentând 20% din capitalul social al societăţii. Participarea la profit şi pierderi este de 20%;
d)asociatul Bowel Processing SA prin administrator Muhscină Gheorghe, va deţine o parte socială a câte 10 lei fiecare, în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 5% din capitalul social al societăţii. Participarea la profit şi pierderi este de 5%.
 

Asociații au mai aprobat mutarea sediului social în locaţia din comuna Lumina, Şos. Tulcei nr. 148 - lot 1, Clădirea C1, judeţul Constanţa și revocarea din funcţia de administrator a lui Claudiu-Iulian Ștefan, sens în care se numeşte în calitate de administrator al societăţii Aurel-Robert Boroianu pentru un mandat de 8 ani, cu puteri depline de administrare şi de reprezentare, putând semna în numele societăţii inclusiv acte de dispoziţie (contracte de vânzare-cumpărare, contracte de credit, contracte de constituire garanţii ipotecare şi/sau mobiliare), orice alte contracte comerciale sau civile, precum şi documentele de reprezentare şi cererile adresate autorităţilor şi instituţiilor publice în vederea obţinerii de avize şi autorizaţii de orice natură.
 
Asociații au mai convenit și completarea obiectului secundar de activitate al societăţii cu următoarele activităţi: Cod CAEN 0145 - Creşterea ovinelor şi caprinelor; Cod CAEN 0162 - Activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; Cod CAEN 3514 - Comercializarea energiei electrice; Cod CAEN 4632 - Comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne;Cod CAEN 4941 - Transporturi rutiere de mărfuri; Cod CAEN 5210 – Depozitări și Cod CAEN 5224 - Manipulări.
 
Hotărârea asociaților societății a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 3.551 din data de 22.08.2022.
 
Facem mențiunea că atât Gheorghe Muhscină cât și Aurel-Robert Boroianu sunt doi foști lideri ai PNL Constanța, primul președinte al organizației municipale și fost consilier județean iar cel de-al doilea, fost deputat în mandatul 2016-2020.
 
Boroianu și Muhscină mai sunt asociați și în Lambcare Agroindustrial SRL, Gepeto Impex SA și BBD-Best Brands Distribution SRL

 
Citește și:

Doi foști lideri PNL Constanța asociați într-un nou business în zootehnie și producție de energie electrică
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 275

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 543

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 541

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 481

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 530

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 915

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 585

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 622

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 671

Licitația pentru cadastrarea unor bunuri ce aparțin domeniului public și privat al județului Constanța a fost contestată. Ce decizii a dictat CNSC?

01 Mar 2024 540

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 583

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 938

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 2063

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 814

Firme din Constanța AGA Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu SA a prelungit mandatele administratorilor provizorii și pe cel al auditorului statuar

14 Feb 2024 818