Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti" Copiii militarilor au participat la tabăra „Micul cercetaş”

  • Copiii au învăţat de la militarii Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”, dar şi de la însoţitori, cadre militare din cadrul Batalionului 912 Tancuri, ce înseamnă disciplina şi responsabilitatea.
În perioada 5-9 iulie, un număr de 33 de copii ai militarilor din cadrul Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti” au participat la tabăra militară „Micul cercetaş”, organizată de Batalionul 912 Tancuri „Scythia Minor”.

Tabăra a fost o experienţă unică pentru copii, oferindu-le zile de distracţie, activităţi dinamice şi amintiri de neuitat din vacanţa de vară.

Copiii au învăţat de la militarii Batalionului 21 Vânători de Munte „General Leonard Mociulschi”, dar şi de la însoţitori, cadre militare din cadrul Batalionului 912 Tancuri, ce înseamnă disciplina şi responsabilitatea.

Aceştia au învăţăt că fiecare zi în armată începe cu înviorarea şi exerciţiile de instrucţie militară. Au învăţăt că patul se poate face în câteva minute şi că se pot îmbrăca în timp record.

Alături de militari, copiii au amenajat adăposturi, au confecţionat capcane cu mijloace improvizate şi au pregătit diferite tipuri de focuri.

De asemenea, cei mici au participat la diferite concursuri, au făcut cunoştinţă cu armamentul din dotare şi cu activităţile specifice instrucţiei alpine.

Această tabără militară a fost o experienţă extraordinară pentru copii, dar şi o experienţă inedită pentru gazde. Militarii de la unitatea militară din Predeal au constatat cu surprindere dar şi multă plăcere cât de încântaţi, receptivi, interesaţi şi cât de curajoşi sunt copiii.

Sursă foto: Facebook.com / Brigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti" 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.