Brokerii de la Kiwi Finance au cel putin o solutie

Nu multe sunt persoanele care au auzit sau au apelat la un consultant financiar pentru a le veni in ajutor in alegerea unui credit avantajos. Rolul brokerilor este acela de a intermedia imprumuturile si de a le expune clientilor oferta bancilor care intra in parteneriat cu ei.

Prezenta la Constanta, Anca Bidian, CEO Kiwi Finance, a explicat pe larg care sunt atributiile unui broker bancar si cat de importanta este consilierea persoanei care se decide sa faca un imprumut. In linii mari, "brokerul vede ce-i trebuie clientului si pleaca sa caute o banca ce i se potriveste", spune aceasta. Desi consultanta este gratuita, activitatea lor este rasplatita pe masura. In afara salariului lunar, primesc comisioane in functie de numarul de credite pe care le intermediaza, indiferent de institutia spre care a indreptat clientul. Iar brokerul poate fi apelat oricand, pentru ca programul lui nu depinde de cel al bancilor. In plus, consultantul financiar dezvaluie clientilor ceea ce, in genere, incearca sa ascunda bancile, precum comisionul de sold, care in procentaj pare mic, dar per total poate fi mai mare decat dobanda. Un aspect important care, din punctul de vedere al reprezentantilor Kiwi Finance, nu ar trebui sa fie trecut cu vederea de clienti este lectura contractului de credit. Kiwi Finance exista in Constanta din 2004, iar la inceputul acestui an si-a deschis si prima sucursala peste hotare, in capitala Spaniei.

Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#CitesteDobrogea #memoriateatruluiconstantean Istoria preschimbării fostului Teatru de Stat în actualul Teatru Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski"

21 May 2018 5907

#citeşteDobrogea „Înfiinţarea şcolii normale va putea aduce mult folos culturii în genere“ (document)

19 Oct 2017 2509

Maestrul Vasile Moldoveanu va reveni la Constanţa pentru un master class Postscriptum la o mare sărbătoare

10 Nov 2015 3421

CARTEA ZILEI Constantin Beldie, „Caleidoscopul unei jumătăți de veac în București (1900-1950) și alte pagini memorialistice”

16 Dec 2014 4255