Brutărie din Tuzla, distrusă în totalitate de un incendiu. Cui aparţinea afacerea şi ce spune proprietarul despre nefericitul eveniment (galerie foto)

Ieri-dimineaţă, un incendiu a distrus o brutărie din Tuzla, judeţul Constanţa, situată în zona cimitirului din localitate. La locul intervenţiei au ajuns, iniţial, două autospeciale de stins incendii cu apă şi spumă de la Detaşamentul Tuzla şi o ambulanţă SMURD, pentru a acorda ajutor medical în caz de nevoie. Între timp, forţele de intervenţie au fost suplimentate.
 
Anca Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea Constanţa, spune că „la incendiul de la Tuzla au intervenit 20 de pompieri cu patru autospeciale de stingere din cadrul a trei subunităţi (două de la Staţia Tuzla, una de la Detaşamentul Port şi una de la Secţia Mangalia). Incendiul s-a manifestat violent, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi. Până la urmă, incendiul a fost localizat. Din păcate, focul a distrus brutăria, dar şi o autoutilitară de transport ce se afla la rampă pentru încărcat“.
 
Potrivit surselor, brutăria funcţiona pe societatea Activ Pane Prod SRL. Asociatul unic şi administratorul societăţii, Gheorghe Bucea, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că focul a distrus brutăria. „Nu cred că a fost o mână criminală. Eram la muncă când a început. Afacerea era asigurată, de nouă ani plătesc asigurări“, ne-a povestit Gheorghe Bucea.
 
Potrivit Registrului Comerţului, societatea Activ Pane Prod SRL a luat fiinţă în anul 2012 şi are sediul social în comuna Tuzla. Capitalul social, subscris de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Bucea Gheorghe este asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie.
 
În anul fiscal 2016, Activ Pane Prod SRL a avut doi salariaţi, o cifră de afaceri de afaceri de 220.000 de lei şi un profit de 196.737 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu doi salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 220.000 de lei şi un profit de 200.311 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 71.794 de lei.
 
Citeşte şi:
 
UPDATE Imaginile dezastrului. Incendiu în judeţul Constanţa. Brutărie distrusă în totalitate (galerie foto+video)



 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Imaginile dezastrului. Incendiu în judeţul Constanţa. Brutărie distrusă în totalitate (galerie foto+video)

22 May 2019 13727