Bucurie și recunoștință Câștigătoarele sejurului de vis pe litoral au petrecut un Paște de neuitat la Studioul Povești la Mare (VIDEO)



Sărbători pascale inedite pentru o mamă și fiica ei! Câștigătoarele concursului, demarat de cotidianul ZIUA de Constanța și agenția Tomis Travel, au petrecut un weekend de poveste pe litoral, la Studio Povești la Mare 3*, în zona Mamaia Nord.
 
Angelica Ropcean, psiholog de meserie și fiica sa, Irina Vivienne Viereu, au sosit pe 22 aprilie, la ora 6.40 aproximativ, cu trenul din inima Moldovei, unde au fost întâmpinate de echipa ZIUA de Constanța, cât și de directorul agenției Tomis Travel, Florin Gemănaru, proprietar al Studioului Povești la Mare 3*.
 
Chiar dacă drumul a fost unul lung, cu trenul de noapte, pe chipurile celor două femei se putea citi doar bucurie și recunoștință pentru faptul că vor avea parte de un Paște fericit, cu vedere la mare și la lacul Siutghiol. Studioul Povești la Mare 3* este amplasat în una dintre cele mai râvnite zone de pe litoral – Mamaia Nord. Chiar dacă vremea nu a fost una de plajă, cele două câștigătoare au avut parte de toată atenția agenției de turism, care, prin directorul Florin Gemănaru le-a oferit un sejur unic.
 
A trecut mai bine de un deceniu de când cele două nu au mai fost la Marea Neagră, iar bucuria lor s-a concretizat și prin oferirea unei diplome de apreciere pentru agenția Tomis Travel. Vizibili emoționați, toți trei au avut o conexiune minunată, iar în momentele în care le-a fost prezentat studioul, cele două femei erau total uimite de condițiile impecabile oferite de proprietar: o terasă fabuloasă, cu dublă vedere la mare și lac, o cameră spațioasă, inteligent echipată, cu acces la canale de streaming, cablu, internet, un pat generos și o canapea confortabilă pentru bucuria în familie, o baie decorată ca în povești, cât și detalii care fac diferența – gustări și apă, perne personalizate, plante decorative.


 
Ne bucurăm nespus că le-am putut oferi doamnei Angelica și tinerei Vivienne un sejur de neuitat pe litoral și sperăm că acest video pe care vi l-am pregătit să vă convingă să participați și la celelalte concursuri oferite de cotidianul ZIUA de Constanța.
 

Filmarea o puteți vizualiza aici:


 
 

ZIUA de Constanța în parteneriat cu Agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un nou sejur de 3 nopți, pentru maxim 3 persoane, într-o locație tip studio, dotată cu tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile, la mare, în perioada 20-22 mai 2022.

Mai multe detalii despre cum să participați la concurs regăsiți la următorul link:


ZIUA de Constanța în parteneriat cu Agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un sejur la mare
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grup Servicii Petroliere SA, obligată să achite Administraţiei Porturilor Maritime peste 1,6 milioane de lei. Dosarul, la Curtea de Apel

12 Oct 2023 1115

UPDATE CONCURS ZIUA de Constanța în parteneriat cu agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un sejur la mare

01 Jun 2022 1423

CONCURS ZIUA de Constanța în parteneriat cu agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un sejur la mare

16 May 2022 1346

5 motive să mergi cu copii într-o vacanță în Kusadasi!

16 May 2022 1801

UPDATE Concurs sejur de 2 nopți la malul mării! Cine este câștigătorul

13 May 2022 1427

5 idei de pus în practică într-o vacanță în Rhodos!

29 Apr 2022 1977

CONCURS ZIUA de Constanța în parteneriat cu Agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un sejur la mare

23 Apr 2022 1621

UPDATE Concurs sejur de 3 nopți la malul mării! Cine este câștigătorul

19 Apr 2022 1510

5 plaje impresionante în Insula Corfu!

13 Apr 2022 3208

Câștigă un sejur de 3 nopți la malul mării! Regulamentul concursului

08 Apr 2022 1734

O nouă societate a fost înființată la Constanța. Ce domeniu de activitate are

01 Sep 2017 1635

RO-TUR Travel Agency SRL şi-a mutat sediul în Constanţa

28 Aug 2015 2357