Buhaiev trece sub tăcere pierderea de la FNI

buhaiev_-_buhaiev_elena.jpgElena Buhaiev este una dintre persoanele păgubite de către Sorin Ovidiu Vîntu şi nici măcar arestarea acestuia nu i-a făcut vreun bine.

Arestarea recentă a lui Sorin Ovidiu Vîntu, cel care a plecat cu banii investitorilor de la FNI, i-a făcut pe păgubiţi să retrăiască momente de coşmar. Printre sutele de mii de persoane care au „dormit liniştite“ se află şi actualul inspector-şef adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, Elena Buhaiev. Aceasta s-a constituit parte civilă în dosarul nr 24732/3/2004, înregistrat pe 22.12 2005 la Curtea de Apel Bucureşti, alături de soţul Ivan, fiica Roxana şi alte sute de persoane. Din păcate însă, suma pierdută de această familie este considerabilă, dovadă fiind şi faptul că inspectorul nu a vrut să ofere niciun detaliu. „Nu am ce declara în legătură cu acest subiect“, a susţinut Elena Buhaiev.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

CONSTIINTA ROMANULUI

23 Sep, 2010 14:43

D-ra Teodora,e normal ca repetenta buhaiev sa nu faca declaratii in legatura cu FNI!Va rog intrati pe "lista pagubitilor FNI 2010",primul portal si descarcati arhiva de la litera b.La pag.775 si 776 veti vedea tot neamul ei si suma investita de 443.797.800 leiErau bani la vremea aceea!Oare de unde ii avea si cat ar fi vrut sa castige?Acum ce isi doreste?Sa-i recupereze de la noi?Sa-i fie rusine si ei si celor care sustin o asemenea individa.

jjjjj

23 Sep, 2010 12:50

fffffffffff

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.