Bulgarii au interceptat un camion cu 288 de kilograme de heroină. De unde veneau drogurile

Vameşii bulgari au confiscat aproximativ 288 de kilograme de heroină ascunse într-un camion care venea din Iran, potrivit autorităţilor din ţara vecină. Este cea mai mare captură de heroină de la graniţele Bulgariei, care a fost descoperită în acest an.

Doi bărbaţi, şoferul din Iran şi o persoană din Turcia, au fost reţinuţi şi acuzaţi de trafic de droguri. Cei doi riscă închisoare între 15 şi 20 de ani. Drogurile erau ascunse în 144 de pachete, ascunse în podeaua şi acoperişul camionului. Descoperirea a fost făcută după ce vehiculul a fost trecut printr-o scanare cu raze X, în momentul în care au traversat graniţa dinspre Turcia, către Bulgaria, la punctul de control din apropiere de Kapitan Andreevo.

În anul 2018, vameşii au mai confiscat 944 de kilograme de heroină, canitatea fiind în creştere cu 13% faţă de 2017. Reamintim că în urmă cu o săptămână, autorităţiile din Bulgaria au descoperit şi peste 210 kilograme de cocaină adusă de valurile Mării Negre, ascunse în diverse pachete impermeabile, la doar câteva zile după ce pachete similiare au ajuns pe ţărmul României.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.