Bun imobil din patrimoniul unei firme de transporturi rutiere din județul Constanța, scos la mezat


Transport Fany Divers SRL, în faliment, prin lichidator judiciar CC INSOL SPRL, vinde la licitație publică cu strigare un imobil, situat în localitatea Ovidiu.


Este vorba despre o clădire P+2E nefinalizată, realizată în Ovidiu strada Națională nr.117, lot 2 (cu acces din strada Poiana). Prețul de pornire al licitației este de 95.484,80 euro exclusiv TVA.
Licitațiile se vor desfășura, săptămânal, în fiecare zi lucrătoare, de joi, ora 13.00, începând cu data de 02.04.2020 - până la 23.04.2020, la sediul lichidatorului judiciar din Constanța.
La licitație poate participa orice persoana fizică/juridică care accepta regulamentul de licitație, achită taxa de participare și depune garanția cu minim 24 ore înainte de data licitației.
 

Transport Fany Divers SRL, în datele Registrului Comerțului

Înființată în anul 2006, Transport Fany Divers SRL are sediul social în orașul Ovidiu, strada Cireșului. Capitalul social subscris de 50200 lei, integral vărsat, este compus din 5020 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Spiridon Neculae este asociat unic. Transport Fany Divers SRL se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri. În anul fiscal 2017, societatea cu niciun salariat a declarat o cifră de afaceri, un profit și o pierdere de zero lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: o cifră de afaceri de zero lei, precum și un profit și o pierdere de zero lei.


Citește și:

Terenuri din patrimoniul Domeniile Viticole - Dr. Pușcă SRL, firma părintelui șampaniei de Panciu, de vânzare (document)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.