Actualitate

Bunul aparţine debitoarei DCG Corporation SRL Un teren de peste 7.000 de metri în zona Industrială, de vânzare

 

Lichidatorul judiciar Sima Laura anunţă organizarea unei licitaţii pentru valorificarea unui bun ce aparţine debitoarei SC DCG Corporation SRL. Licitaţia va avea loc pe data de 22 ianuarie, ora 11.00, la sediul lichidatorului judiciar Sima Laura, situat în Constanţa, strada Sabinelor nr. 37A.
 
Bunul care urmează să fie vândut este un teren de 7.791,89 mp, situat în zona Industrială, sola 108, parcela A1006/3/5, lot 2, Constanţa. Licitaţia va porni de la preţul de 84.232 de euro.

Despre DCG Corporation SRL

Societatea DCG Corporation SRL a fost înmatriculată la Registrul Comerţului în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 96. În prezent, firma se află sub incidenţa Legii nr. 85/2006. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, este deţinut de George Duduna. Activitatea principală a societăţii constă în „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
În anul 2007, societatea era deţinută de George Duduna şi Cristian Pîndichi, care, la un moment dat, făcea parte din Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, regie care se află în subordinea Consiliului Local Constanţa. Ulterior, Cristian Pîndichi s-a retras din societate. George Duduna mai este asociat, potrivit Registrului Comerţului, şi în Turism Paraul Rece SRL.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.