Bunurile imobile şi mobile din patrimoniul RADIONAV, scoase la mezat. Lichidatorul a anunţat mai multe licitaţii


A&A Consultants SPRL, în calitate de lichidator al societăţii Compania Naţională de Radiocomunicaţii Navale Radionav SA, în lichidare voluntară, cu sediul în comuna Agigea, organizează licitaţii publice pentru vânzarea bunurilor aflate în proprietatea debitorului.


Licitaţiile se vor ţine în fiecare zi de miercuri, începând cu data de 22.01.2020, la ora 14, respectiv în luna ianuarie şi februarie 2020, la datele: 22.01.2020, 05.02.2020, 12.02.2020, 19.02.2020, 26.02.2020 până la adjudecare, la sediul lichidatorului din Bucureşti-Sector 3, bdul Carol I nr. 12.


La licitaţie vor fi scoase următoarele mijloace fixe şi obiecte de inventar: mobilier, aparatură de birou, echipamente electronice diverse (staţii, servere, calculatoare). La acestea se adaugă şase autovehicule: Ford Transit Custom CT-10-SCU, Dacia Logan, Nissan X-Trail, Dacia Duster, Volkswagen Transporter, Volkswagen Tiguan. De asemenea, la mezat vor fi scoase şi imobilele situate în comuna Cumpăna, strada Antenelor nr.1, CF 105510, compuse din teren în suprafaţă de 16.216 mp şi construcţiile aflate pe acesta.


Informaţiile privind identificarea bunurilor, valoarea de vânzare şi regulamentul de organizare a licitaţiilor sunt menţionate în dosarele de prezentare întocmite pentru fiecare categorie de bunuri, care pot fi procurate contra cost, de la sediul lichidatorului din Bucureşti.

 

Despre RADIONAV SA Constanţa


Conform actului constitutiv, Compania Naţională de Radiocomunicaţii Radionav SA Constanţa (RADIONAV) desfăşoară activităţi de interes public naţional în calitate de operator public unic, care furnizează servicii de radiocomunicaţii navale de bază în spectrul de frecvenţă alocat României de către Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii.


Capitalul social iniţial, la data de 31 decembrie 1997, al RADIONAV, în valoare de 1.246.130 mii lei, constituit prin preluarea integrală a patrimoniului Regiei Autonome "Radionav" Constanţa, a fost actualizat potrivit legii şi evidenţiat în bilanţul contabil al acesteia. Capitalul social iniţial al RADIONAV a fost în întregime subscris de statul român, în calitate de acţionar unic.


La data de 1.04.2019, RADIONAV avea un capital social subscris în valoare de 933.300 lei, integral vărsat prin aporturi în natură, împărţit în 373.320 acţiuni nominative, cu o valoare de 2,5 lei/acţiune, având ca unic acţionar statul român.


Citeşte şi:

În Monitorul Oficial Compania Radionav, dizolvată! Ce se întâmplă cu sistemele de comunicaţii publice

S-a terminat. Celebră companie naţională de stat din Constanţa se dizolvă. Memorandumul se discută azi în Guvern

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Creditorii RADIONAV SA, convocați în adunare de lichidator judiciar A&A Consultants SPRL! Iată care va fi ordinea de zi

07 Jan 2024 830