Cabmih Vet a reclamat DSVSA Constanţa la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Care este motivul


SC Cabmih Vet SRL, din comuna Castelu, s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, nemulţumită de o licitaţie organizată de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa.


La Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) a fost înregistrată contestaţia nr. 2902/23.01.2020, depusă de SC Cabmih Vet SRL, cu sediul în Castelu, reprezentantă legal prin Caragheorghe Mihai, împotriva deciziei privind respingerea ofertei sale ca neconformă - în referire la lotul 22, comunicată prin adresa nr. 850/15.10.2019, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect „Servicii de supraveghere, prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale, a celor transmisibile de la animale la om, protecţia animalelor şi protecţia mediului, de identificare şi înregistrare a bovinelor, suinelor, ovinelor şi caprinelor şi a mişcării acestora”, de către Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa, în calitate de autoritate contractantă.


Contestatoarea a solicitat următoarele: reanalizarea punctajului şi aprecierea cu aceeaşi măsură pentru ambii ofertanţi, aprecierea experienţei profesionale pentru titularul Cabmih Vet SRL, acordarea punctajului conform caietului de sarcini, astfel cum a fost acordat şi pentru contracandidat. Ulterior, CNSC a admis contestaţia formulată de Cabmih Vet SRL în contradictoriu cu Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Constanţa.


De asemenea, CNSC a dispus anularea deciziei de respingere a ofertei depuse de SC Cabmih Vet SRL pentru lotul 22, anularea parţială a raportului procedurii nr. 762/14.01.2020 (în ceea ce priveşte lotul 22) şi a comunicărilor subsecvente. În temeiul prevederilor art. 26 alin. (5) din Legea nr. 101/2016, CNSC a dispus continuarea procedurii pentru lotul 22 după îndeplinirea dispoziţiilor de mai sus, prin solicitarea de clarificări adresată ofertantului SC Cabmih Vet SRL, conform motivării, în termen de 10 zile lucrătoare de la comunicarea prezentei decizii.

 

Date oficiale despre Cabmih Vet SRL



Potrivit Registrului Comerţului, Cabmih Vet SRL a fost înregistrată în anul 2019 şi are sediul social în comuna Castelu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Caragheorghe Mihai este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de activităţi veterinare.


Citeşte şi:

S-a adresat şi către CNSC. O firmă din Bucureşti dă în judecată Consiliul Judeţean Constanţa. Obiectul - achiziţii publice pentru Spitalul Judeţean

Liceul Energetic din Constanţa, pârât la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Ce a decis CNSC

Primăria din Topraisar, obligată de CNSC să reevalueze ofertele privind o achiziţie publică. Iată decizia!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Constantin Samara s-a retras din Cabmih Vet SRL. Cine i-a luat locul

17 Jul 2023 1181