Campania ZIUA de Constanţa dă rezultate Confort Urban igienizează pasajul de la Tomis Mall (galerie foto + video)

Cotidianul ZIUA de Constanţa a semnalat, la începutul acestui luni, cazul pasajului subteran de la Tomis Mall, de pe strada Ştefan cel Mare, pasaj ajuns într-un stadiu avansat de degradare. Obiectivul este definit, la ora actuală, de reprezentanţii administraţiei publice locale şi judeţene, de parlamentari şi directori de instituţii de învăţământ, ca fiind „un focar de infecţie”. Bucăţile din trepte s-au desprins, balustrada nu mai există, pereţii sunt mâzgăliţi, mirosul este îngrozitor. Mai mult, în zonă îşi fac veacul oamenii fără adăpost şi aurolacii. Vorbim, deci, despre un pericol public în plin centrul municipiului Constanţa. Timp de zece zile am derulat ceea ce am putea numi o campanie, în speranţa că unul dintre factorii responsabili se va implica în reabilitarea pasajului. Ceea ce, mai mult sau mai puţin surprinzător, s-a întâmplat!
Confort Urban, societate din subordinea administraţiei publice locale şi care administrează pasajul, şi-a scos oamenii la muncă. Potrivit declaraţiilor lui Mugur Voinescu, şef Departament Producţie în cadrul Confort Urban, societatea va igieniza şi vărui pasajul.

„Ştim campania ZIUA de Constanţa. Viceprimarul Decebal Făgădău a luat măsuri. Am început să facem câte ceva. O să văruim pasajul, îl vom igieniza şi vom înlocui gresia spartă. De asemenea, vom monta o nouă balustradă, am dat deja comanda la o tâmplărie”, a declarat Voinescu. Acesta a explicat şi că, în ceea ce priveşte toaleta publică din pasaj, aceasta ar trebui să funcţioneze şi pe timp de noapte, „tocmai în ideea ca oamenii să nu-şi mai facă nevoile pe jos”. „Am vorbit la RAEDPP (n.r. Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat) Constanţa, căci spaţiile toaletei de acolo sunt ale sale, şi am propus un program mai lung, dacă se va putea. Vom face şi o solicitare la Poliţia Locală sau la IPJ pentru ca o patrulă să fie detaşată în zonă, fiindcă nici oamenii nu sunt civilizaţi”, a adăugat Mugur Voinescu.
Reprezentantul Confort Urban a mărturisit că, în calitate de constănţean, regretă ruinarea acestui pasaj, dar şi că el a mai trecut printr-un proces similar în cursul anului trecut. „Pasajul fusese igienizat în 2013, dar oamenii sunt sălbatici”, susţine Voinescu. Întrebat de ce vorbim doar despre igienizare şi nu despre o eventuală reabilitare a pasajului de la Tomis Mall, reprezentantul Confort Urban a menţionat: „Trebuie un efort comun, din partea tuturor, nu depinde doar de Confort Urban, pentru că măturatul nu ţine de noi, nici iluminatul”, a mai declarat Mugur Voinescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție la apelurile telefonice primite! O nouă metodă de înșelăciune prin apeluri telefonice face victime

26 Mar 2024 1411

Campanie de fraudă prin apeluri telefonice în care se utilizează identitatea Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică

21 Mar 2024 608

Centrul Militar Zonal Constanța anunță încheierea campaniei de promovare a colegiilor naționale militare

20 Mar 2024 538

Handbal CSM Constanța debutează în noua ediție a Cupei României, cu gândul de a-și apăra trofeul

19 Mar 2024 609

MApNForțele Aeriene Române transportă ajutoare umanitare către Regatul Hașemit al Iordaniei

14 Mar 2024 372

IGSU România sprijină spitalul de campanie iordanian din Fâșia Gaza (DOCUMENT)

14 Mar 2024 421

Primăria Constanța Prima campanie din 2024, de sterilizare gratuită a animalelor, a început

11 Mar 2024 1074

ZIUA LIVE Senatorul Septimiu Bourceanu (PNL) - „Într-un calendar destul de scurt, vom anunța candidatul la CJ Constanța”!

29 Feb 2024 871

ZIUA LIVE Septimiu Bourceanu (PNL Constanța) despre despre comasarea alegerilor europarlamentare cu localele (VIDEO)

29 Feb 2024 558

Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat identitatea vizuală şi sloganul de campanie

28 Feb 2024 651

ZIUA LIVE PNL Constanța, față în față cu provocarea comasării alegerilor!

28 Feb 2024 758

ITM Constanța. Control la operatorii de articole pirotehnice!

21 Feb 2024 474

ITM Constanța “Campanie Națională de promovare a negocierii colective în întreprinderile mici şi mijlocii”. Obiectivele campaniei

20 Feb 2024 505

Prefectul județului Constanța, mesaj de condoleanțe după decesul președintelui CJ Vrancea - „Cătălin Toma s-a dus. Drum lin, camarade“

17 Feb 2024 780

Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu organizează campanii de recrutare pentru funcții de soldați și gradați profesionști!

12 Feb 2024 1229