Campanie de depistarea precoce a cancerului de sân și col uterin desfășurată la Constanța de Fundația Mihaelei Geoană. Detalii (galerie foto)

Fundația Renașterea și Motivi organizează astăzi în cadrul magazinului Motivi din City Park Mall Constanța o conferință de presă în cadrul campanie de depistarea precoce a cancerului de sân și col uterin.
 
În perioada 8 martie – 6 aprilie 2018, Fundația Renașterea în colaborare cu Motivi, cu sprijinul Primăriei Constanța și City Park Mall desfășoară campania „Motivi Loves Renașterea” prin intermediul căreia femeile din Constanța beneficiază de 200 de mamografii și 400 de teste Babeș-Papanicolau gratuite.

Potrivit organizatorilor, campania urmărește depistarea precoce a cancerului de sân și col uterin, precum și promovarea importanței controlului medical periodic. Investigațiile medicale sunt realizate în Unitatea Mobilă de Diagnostic Renașterea, dotată cu un cabinet ginecologic și cu unul de radiologie, care va staționa în parcarea City Park Mall din Constanța, în perioada 8 martie – 6 aprilie 2018.
 
În cadrul conferinței vor impartăși mai multe detalii despre campanie și serviciile oferite în cadrul acesteia, Mihaela Geoană, Președinte Fundația Renașterea, Cristiana Copos, Vicepreședinte Fundația Renașterea, Luigi Ferraro, International Development Manager & Retail Manager Motivi și reprezentantul Primăriei.
 
La eveniment participă și dr. Loti Popescu din cadrul DSP Constanța. 

Campania de Diagnostic Mobil se desfășoară sub umbrela Coaliției pentru Sănătatea Femeii, parteneriat strategic între ONG-uri și profesioniști din sistemul medical, ce are ca obiective promovarea importanței prevenției și reducerea mortalității asociate cancerelor ginecologice în România. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanţa s-a alăturat cauzei Fundației Renașterea. Demers la meciul cu CS Mioveni

26 Sep 2021 2893

Campania „Motivi Loves Renașterea“, desfășurată de Fundația Renașterea Mamografii și teste Babeș-Papanicolau gratuite, pentru femeile din Constanța

28 Mar 2018 3469

Sute de solicitări la Constanța pentru programul Fundației Renașterea pentru testări Papanicolau și mamografii gratuite. Ce a declarat Mihaela Geoană despre prelungirea acestuia

21 Mar 2018 2232

Teste gratuite Babeş-Papanicolau, la Năvodari Mihaela Geoană şi primarul Nicolae Matei au dat startul campaniei

11 Aug 2014 2407