Candidatul PP-DD în Colegiul 8 Camera Deputaţilor, George Andrei Popescu „Părerile oamenilor vor fi legile mele"

popescu_George_Andrei_Popescu_6.jpgGeorge Andrei Popescu intră în cursa parlamentară din 9 decembrie în calitate de candidat PP-DD, în Colegiul 8 Camera Deputaţilor. În vârstă de 28 de ani, Popescu afirmă că s-a decis să candideze pentru că „România are nevoie de o nouă clasă politică onestă, care să lupte pentru oameni şi nu pentru propriile interese". În opinia candidatului PP-DD, o nouă clasă politică nu poate exista fără tineri.

Licenţiat în Ştiinţe Economice al Universităţii „Ovidius" Constanţa, Specializarea Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor, George Andrei Popescu este director de vânzări al unei firme de curierat. Susţine că locuitorii din colegiul în care candidează - Colegiul 8 - vor deveni clienţii săi, în sensul că, în relaţia cu ei, va aplica principiul „Clientul nostru, stăpânul nostru". Cu alte cuvinte, spune Popescu, va face politica oamenilor din Colegiul 8.

George Andrei Popescu este de părere că cei care s-au succedat la guvernare până în prezent au făcut rău României şi că „numai prin implicarea fiecăruia dintre noi, indiferent cât de greu este, putem opri dominaţia nocivă a ciocoilor din partidele care ne-au guvernat până acum".

Candidatul PP-DD la un mandat de deputat în Colegiul 8 susţine că nu face compromisuri şi că va face din interesele şi problemele oamenilor din colegiul său o prioritate.

Ce vrea să facă Popescu pentru Colegiul 8

„Problemele cotidiene dintre locuitori şi instituţiile statului vor deveni şi problemele mele. Voi interveni în toate locurile unde se vor bloca hârtiile, unde dosarele vor fi aruncate în sertare, unde uşile directorilor de instituţii se vor închide în faţa locuitorilor Colegiului 8 pentru a debloca hârtiile, pentru a repune dosarele pe cursul normal şi legal, pentru a deschide uşile directorilor în vederea soluţionării legale a problemelor acestora", menţionează aspirantul la un mandat în Parlamentul României.

Cabinetul său parlamentar, susţine Popescu, „va fi deschis de luni până sâmbătă". Audienţele cu cetăţenii vor avea loc nu doar la sediul cabinetului, şi şi în fiecare cartier al colegiului.

Candidatul PP-DD în Colegiul 8 îşi propune să facă politică, dar nu de la televizor, ci în mijlocul oamenilor, „cu oameni, pentru oameni".

Nu mai puţin important, Popescu declară că se va întâlni cu oamenii, în cadrul unor dezbateri, înainte de fiecare vot în Parlament pentru o lege care îi vizează pe cetăţenii din Colegiul 8, astfel încât să aibă, în Parlament, şi mandatul celor care l-au ales, nu doar mandatul partidului care l-a susţinut.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dunărea Power SRL, investiție nouă la Topalu. Proiectul privind stocarea energiei electrice în baterii a fost depus la APM Constanța

27 Mar 2024 283

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 385

„Drum lin către stele, în eternitate, George Nicolescu!“ Mesaje de condoleanțe transmise după decesul artistului care a lansat celebrul cântec „Eternitate“

26 Mar 2024 617

Doliu în lumea muzicii românești! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

26 Mar 2024 984

Autoritatea Navală Română cumpără echipamente IT în valoare de peste o jumătate de milion de euro! Iată de la cine (DOCUMENT)

25 Mar 2024 647

Familia Becali continuă demersurile pentru construirea unui parc eolian în județul Cosntanța

25 Mar 2024 649

Cumpărări directe Constanța Inter Elchim SRL întreține, cu 46.000 de euro, iluminatul public din Eforie (DOCUMENT)

23 Mar 2024 505

Mohammad Murad, candidat AUR la CJ Constanța - „Nu îmi este frică să duc această luptă și sunt convins că voi fi învingător“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 801

Doi bătrâni salvați la timp de polițiști, în localitatea Fântânele, județul Constanța

23 Mar 2024 558

Mohammad Murad, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 1094

Cine sunt candidații AUR la alegerile locale din județul Constanța. Lista oficială (DOCUMENT)

23 Mar 2024 2292

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța prezintă candidații pentru alegerile din 9 iunie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 890

Kate, prințesa de Wales a anunțat că are cancer (VIDEO)

22 Mar 2024 935

Prefectul Silviu Coșa- „Viitorul energetic al Constanței este promițător“

22 Mar 2024 556

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1334