Cardinal Motors a lansat noul model Audi A6

Limuzina care redefineste standardul in clasa Business

In cursul zilei de ieri, dealerul Audi in Constanta, Cardinal Motors, a lansat in premiera pentru piata auto locala noul Audi A6. Noua generatie Audi A6 este o modelul de limuzina care redefineste standardul in clasa Business, vizand pozitia de lider in clasa sa prin dinamica superioara, potentialul tehnologic, confortul si dotarile de exceptie. Noua limuzina Audi A6 reprezinta, chiar de la lansare, o provocare in segmentul C al clasei Premium, impunandu-se prin design si performante de top. Puternicele motoare TDI si pe benzina cu pana la opt cilindri si o putere maxima de 335 CP, cumulat cu tractiunea fata sau integrala permanenta quattro, asigura premisele suprematiei noii limuzine sport A6. Totodata, este o masina care beneficiaza de o suspensie evoluata si de o rigiditate ridicata a caroseriei, deschizand o dimensiune noua in ceea ce priveste dinamica in conducere.

O imagine noua a clasei Business

Inca de la forma caroseriei, cu o lungime de 4,92 metri, latime de 1,86 metri si inaltime de 1,46 metri, noul Audi A6 redefineste stilul in clasa sa. Proportiile deja clasice intre linia geamurilor si cea a plafonului, in stilul coup=E9 al limuzinelor sportive Audi, cunosc o noua dezvoltare: linia laterala, arcuita in sus, si linia dinamica asigura automobilului o proportie echilibrata si o silueta fluida. Privit din fata, trapezul grilei frontale defineste A6 ca fiind reprezentantul noii generatii Audi. In spatele sticlei clare a farurilor-fata se distinge cea mai noua tehnologie in domeniu: noul A6 este primul Audi care dispune optional de sistemul "dinamic adaptive light" cu proiectie in curba in combinatie cu farurile puternice Xenon-plus. Noul model are disponibile cinci propulsoare montate longitudinal - trei pe benzina si doua TDI. Toate motoarele indeplinesc normele de poluare EURO 4 Din punctul de vedere al calitatii caroseriei, in comparatie cu modelele predecesorului sau, acesta are un avantaj, prezentand o rezistenta la torsiune crescuta, cu peste 34%. Sasiul dinamic Audi al noului A6 pune accentul pe tehnologie sportiva: puntea fata cu patru brate, tipica pentru Audi, si puntea spate trapezoidala, preluata de la Audi A8, reprezinta o combinatie eficienta atat in cazul tractiunii fata, cat si la variantele quattro.

Echipamente

Chiar si in varianta de baza, noul Audi A6 ofera un nivel de dotare care nu este unul obisnuit, nici macar in clasa de lux, datorat nivelului Premium al materialelor si finisarilor. Unica este oferta de Multi Media Interface "MMI basic", care, pe langa display-ul monocrom de 6,5", dispune de un radio cu CD-Player si patru difuzoare. Tot in dotarea de serie intra si sistemul de climatizare automata cu performante crescute si acustica optimizata, premiera pentru aceasta clasa. Alaturat, noul Audi A6 mai ofera frana de parcare electromecanica si un senzor de lumina si de ploaie.In cadrul conferintei de presa organizate cu prilejul lansarii pe piata constanteana, George Gabriel Balan, director general al Cardinal Motors, a adaugat ca acest model reprezinta una dintre cele mai mari mandrii ale companiei. In urma cu cateva zile, modelul Audi A6 a mai fost lansat in statiunea Neptun, eveniment care s-a situat pe locul doi dupa lansarea de la Bucuresti. Preturile cu care este comercializat acest automobil variaza intre 28.830 si 39.700 euro, pret CIP.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Polaris Holding Studenții de la Ingineria și Protecția Mediului în Industrie-UMC au vizitat stația de sortare și reciclare (FOTO)

31 Oct 2023 764

Militarul găsit împuşcat în cap era profesor. El preda elevilor din Catedra de Electromecanică Navală

19 Jun 2014 2086

Totul despre admiterea la UMC Calendarul înscrierilor, oferta educaţională şi valoarea taxelor anuale

04 Jun 2014 18034