Care este șansa ta de câștig la ruletă ?

 
Cu toții știm că ruleta este una dintre cele mai îndrăgite jocuri de cazinou din România, atât practicabil la cazinourile online cât și la cazinourile locale. De-a lungul timpului, ruleta a adus un profit substanțial atât mesei cât și jucătorilor.
 
Deoarece cazinourile fac parte dintr-un market aflat în creștere, tot mai mulți români se alătură lumii jocurilor de noroc, iar ruleta fiind una dintre principalele jocuri de masă practicate.
 
Dar nu mulți știu care sunt potențialele câștiguri la ruletă. De aceea, în acest articol, am să încerc să acopăr informații referitoare la șansele tale de câștig  atunci când joci la ruletă, atât online cât și la cazinourile locale.
 
Ruleta, fiind cel mai practicat joc de masă, dintre care Ruleta Europeană și Ruleta Americană, poate aduce câștiguri semnificative multor români, dar și pierderi. Totul ține de anumite strategii care trebuie dezvoltate și perfecționate pentru a vă crește șansa de câștig.
 
Diferența dintre Ruleta Americană și cea Europeană este că, Ruleta Americană are un zero și un dublu zero verde, care scade șansa de câștig și crește șansa de încasare în casa cazinoului (RTP 94.7%, profitul casei de 5.3%) față de Ruleta Europeană (cu un RTP de 97.3% și profitul casei de 2.7%).
Din acest motiv, Ruleta Europeană este cea mai practicată la noi, motiv pentru care am să vă prezint anumite statistici bazate pe acest tip de ruletă.
 
Dar înainte de a face asta, haideți să vedem care sunt unele cote de câștig.
 
·   Coloana (exemplu, coloana a 3-a), șansa să pice un număr din coloana aleasă este de 32.4% cu o cotă de 2:1
·      Culoare, par sau impar, mic sau mare, toate vin cu o șansă de câștig de 48.65% cu o cotă de 1:1

·      Număr singur (exemplu 15) – Șansă de 2.7% cu o cotă de 35 la 1
·      Număr dublu (exemplu 11 si 14) – Șansa se dublează fața de numărul singur (5.4%) dar cota se înjumătățește (cota de 17 la 1)
·      Număr triplu (exemplu, oricare dintre 28, 29 si 30), - Șansa se triplează față de numărul singur (8.1%) dar cota este aproximativ o treime din numărul singur (11 la 1)

·      Număr cvadruplu (exemplu, oricare dintre 5,6,8 sau 9) – Șansa se dublează față de numărul dublu (10.8%) dar vine cu o cotă de 8 la 1.
 
Câștigurile la ruletă sunt mult mai mari dacă nimerim mai multe combinații câștigătoare (număr, culoare etc.) – deci în realitate nu ar exista nicio limită cât am putea câștiga la ruletă.
 
Dar multe persoane nu pariază doar pe un singur număr pe cota cea mai mare, ci diversifică șansele de câștig.
 
Deci încă odată, trebuie să ținem cont de faptul că, cu cât mai mic este procentul de câștig, cu atâta cota este mai mare și câștigurile pot fi mai semnificative.
 
Știați că,
 
 În Ianuarie 2017, Petro Grendene Bartelle a jucat la Ruleta Franceză în Uruguai, unde a transformat 350 de dolari în 3 milioane și jumătate de dolari? – strategia lui a fost să plaseze majoritatea bet-urilor pe numărul 35, iar norocul a fost cu mult de partea lui.
 
Deci, acest eveniment vă poate demonstra faptul că nu există limite la cât se poate câștiga la o ruletă, unde cu puțin noroc și o strategie bună, se poate câștiga semnificativ.
 
 In 2012, la un cazinou din Las Vegas, bila la ruletă a picat pe numărul 19 de 7 ori la rând, astfel obținând un record mondial.
 
 Mai mult de atât, în 1923 la un cazinou din America, bila a picat pe roșu de 32 de ori la rând.
 
Ceea ce am vrut să justific este faptul că, deși nu există o strategie anume să câștigați 100% la ruletă, puteți avea parte de tot felul de surprize care să fie de partea voastră.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.