Care sunt cele mai populare sporturi la pariuri?

Pasiunea pentru pariuri sportive a înregistrat o creștere mare în rândul pasionaților de sport în ultimii ani, iar acest lucru a dus la dezvoltarea acestora atât în mediul offline, cât și în mediul online. Faptul că poți paria de pe telefon sau laptop și poți urmări competiții care nu se difuzează la TV direct de pe dispozitivul tău la 888 pariuri, cresc automat opțiunile de sporturi pe care poți paria.

Fotbal

Pe primul loc în topul celor mai populare sporturi la pariuri se află sportul rege, fotbalul. Fotbalul este cel mai urmărit și apreciat sport la nivel mondial și asta se vede clar și în lumea pariurilor. La majoritatea caselor de pariuri, atât online cât și agenții stradale, vei găsi sute de evenimentele din campionate interne, campionate puternice din Europa și America de Sud, competiții internaționale între cluburi și campionate continentale și mondiale.

Aceste competiții fotbalistice sunt urmărite de zeci de milioane de oameni, iar dintre aceștia mai mult de 60% aleg să plaseze pariuri antepost sau live. Pe lângă evenimentele reale, majoritatea caselor de pariuri oferă și pariuri pe meciuri de fotbal virtuale. Aceste meciuri sunt realizate de un soft și au foarte multe caracteristici din meciurile reale. Avantajul pariurilor pe fotbal virtual este că durata meciurilor care se rezumă doar la câteva minute. În acest sens, vei afla mult mai repede rezultatul biletului tău.

Tenis

Sportul alb ocupă locul 2 în topul celor mai populare sporturi la pariuri. Se oferă cote destul de mari la pariurile pe tenis deoarece meciurile sunt pline de suspans și răsturnări de situații. În meciurile de tenis apar foarte multe surprize, iar răsturnările de situații sunt cele mai prezente în acest sport. Printre campionatele cele mai populare pe care poți paria în tenis se numără turneele de Grand Slam Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open.

Baschet

Baschetul este cel mai iubit sport de către nord-americani care se mândresc și cu cea mai puternică competiție de baschet, NBA. Baschetul se află pe locul 3 în topul celor mai populare sporturi la pariuri. Acest lucru se datorează meciurilor care sunt foarte dinamice, echipelor de baschet care fac show pe teren și cotelor foarte avantajoase.

Un alt aspect care îi face pe pariori să aleagă baschetul se referă la numărul de puncte care se acumulează într-o partidă de baschet, iar acest lucru a făcut ca baschetul să fie apreciat la pariuri pe tot globul.

Handbal

Handbalul a urcat mult în preferințele pariorilor în ultimii ani, fapt pentru care acesta se clasează pe locul 4 în acest top. Handbalul este un sport european, care beneficiază de echipe faimoase și campionate puternice. Acesta are tradiție în toate țările de pe continent și este un sport de echipă spectaculos. În handbal se observă cel mai bine ambiția și spiritul de echipă, lucru care le provoacă o adevărată plăcere iubitorilor de sport.

Hochei

O prezență spectaculoasă în acest top este Hocheiul. Hocheiul pe gheață a devenit tot mai apreciat în ultima perioadă prin dinamismul și spectacolul pe care îl oferă. Regulile de pariere sunt mult mai simple decât la celelalte sporturi și terenul de joc oferă o diversitate pentru pariorii care doresc ceva nou.

Sursa foto: pexels.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța CFR SA închiriază spații și terenuri în apropierea stațiilor CF din județul Constanța (DOCUMENT)

17 Feb 2024 1129

Pariurile sportive pe scurt - ce trebuie să știi

22 Dec 2023 687

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 837

Tactici de succes pentru pariuri peste și sub 2,5 goluri în fotbal

26 Oct 2023 483

Pariuri sub și peste 2,5 goluri Cum să faci câștiguri în fotbal

26 Oct 2023 524

Top 5 Greșeli când Pariem pe Fotbal

26 Sep 2023 680

Cum alegi corect casa de pariuri?

26 Sep 2023 697

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Marius Liviu Petre, consilier județean în cadrul CJ Constanța

25 Jul 2023 1570

Cum să alegi agenția de pariuri potrivită pentru nevoile tale - sfaturi utile

20 Jul 2023 825

Superbet a devenit partenerul principal al campioanei României, Farul Constanța (GALERIE FOTO + VIDEO)

08 Jul 2023 1546

Declarații de Avere Constanța Consilierul local USR, Mihai Ochiuleț, a obținut venituri din pariuri sportive și jocuri de noroc (DOCUMENTE)

07 Jul 2023 1676

Top 3 ponturi pentru pariuri sportive live

24 Apr 2023 1281

La ce trebuie să fie atenți pariorii pentru a-și îmbunătăți rata de succes

12 Apr 2023 860

Pariază în mod inteligent – 5 reguli simple

22 Mar 2023 819

Ponturile pentru pariuri sportive. Iti pot aduce castiguri mari?

22 Mar 2023 763