„Cartierele generale“ ale afacerilor, destructurate Sediul firmei care administrează Aqua Magic, mutat într-un spaţiu de câţiva metri pătraţi

Afacerile controlate de Sorina Gina Hortolomei Moscu sau de fiica sa, Georgiana Andreea Şerban, se mută, pas cu pas, dintr-unul dintre „cartierele generale“ ale afacerilor din Constanţa - Complexul Sportiv „Badea Cârţan“, situat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 264. Una câte una, companiile care le-au adus pe cele două femei în atenţia opiniei publice ajung la o altă adresă, şi de această dată comună. Din informaţiile publicate recent în Monitorul Oficial, aflăm că SC Clubo Galactic SRL - firma care administrează, printre altele, Aqualand SA, cea care deţine parcul de distracţii Aqua Magic - a decis schimbarea sediului societăţii la o altă adresă din Constanţa, situată pe strada Pescarilor nr. 96, într-un spaţiu de nici 11 metri pătraţi. Totodată, asociatul unic, Andreea Georgiana Şerban, a decis închiderea unui punct de lucru situat în Piaţa Tomis III.
 
Aşa cum spuneam, aceasta nu este singura firmă care funcţionează la această adresă. Potrivit datelor din Registrul Comerţului, tot la adresa din Faleză Nord mai au sediul social şi alte cinci firme dintre cele controlate de cele două femei: Contest SRL, Galactica House SRL, Mega Development SRL, Mehmetoglu SRL, Mosqmad SRL (New Amsterdam SRL).

Citeşte şi:

Aqualand SA a renunţat la un spaţiu la Cazino 
Sorina Moscu - „Am închis punctul de lucru ca să nu mai plătim taxa de promovare“

 
Deşi a fost „depopulat“ de aceste firme, Complexul Sportiv „Badea Cârţan“ nu a rămas pustiu. În prezent, Registrul Comerţului arată că 21 de firme au sau au avut (adică apar ca fiind radiate) sediul la această adresă. Dintre acestea, amintim: Bulevard SA, Comtext SA, Galamob SRL, Galatap SRL - ambele în lichidare, Holland Development Group SA, Metachim SA, Millenium Global Development SRL, Nitalexil SRL, Principal S N SRL, Property Partners Constanţa SRL, Seaside Estate Company SRL, Sigma Trading SA, Sole (Sole Downtown Development) SRL - radiată la Constanţa şi mutată în capitală cu denumirea schimbată, Termoinstal Construct SRL, sau Wynn Resort (Mountain Resort) SRL.

Citeşte şi:

Fondată de o apropiată a lui Strutinsky, controlată de „şeicul“ lui Mazăre
Firma care avea să ridice la Constanţa un cartier de locuinţe a schimbat macazul (document)

 
Este necesar să amintim că, pe 3 aprilie, procurorul Andrei Bodean, de la DNA Constanţa, a dispus trimiterea în judecată a lui Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, sub aspectul săvârşirii a patru presupuse infracţiuni de abuz în serviciu. Alături de Mazăre, în prezenta cauză a mai fost deferită Justiţiei Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, reprezentant al societăţilor comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, pentru două infracţiuni de spălare a banilor. Chiar şi persoana juridică Mehmetoglu SRL a fost trimisă în judecată pentru două infracţiuni de spălare a banilor, iar SC Bulevard SA şi SC Millenium Global Development SA, pentru spălarea banilor. SC New Home Construct S, SC Mehmetoglu SRL, SC Nefermin SRL, SC Panel Building System SRL şi SC CDS Project SRL apar şi în dosarul în care Sorin Strutinsky este trimis în judecată sub aspectul săvârşirii unor presupuse infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.

Citeşte şi:

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document) 

 
Şi o clădire de pe aleea Muzicii nr. 17 a adăpostit şi adăposteşte sediile sociale ale mai multor firme. În prezent, doar zece societăţi comerciale mai apar ca funcţionând la această adresă: Alba Imobiliare SRL, Amber Consulting SRL, Ecomed Consulting SRL, Est Capital D V SRL, Karemis Ecom SRL, Mamaia Luxury Construction SRL, Owen Five SRL, Tănase-Cadastru SRL, Stan Creative Studio SRL şi Vancluse Invest SRL. Acestea sunt însă legate de numele unei alte persoane apropiate de Sorin Strutinsky, Mihaela Elvira Gherasim Tănase.

Citeşte şi:

Mihaela Elvira Gherasim Tănase a renunţat la administrarea afacerii din spatele clinicii Pozimed 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vot secret! Schimbare de administrator la Petroconst SA, din Constanța

23 Oct 2023 1353

Muzica din parcul Aqua Magic, din Mamaia, deținut de Aqualand, pe masa judecătorilor. Procesul se va desfășura în București, a decis Curtea Supremă

22 May 2023 1425

35 de etaje și 500 de locuri de parcare Constanța Tower, cu verdict în stand by, la Curtea de Apel!

28 Feb 2023 2979

Zgârie-nori la Poarta 2! Începe judecata recursului împotriva Constanța Tower. Proiectul „reactivat“ presupune 35 de etaje și parcare cu 500 de locuri

27 Feb 2023 2130

Ar putea dispărea Aqua Magic? Aqualand SRL, demersuri pentru construirea unui complex turistic balneoclimateric

12 Nov 2022 2872

Declarații de avere Averea și interesele lui Valentin Pîrvulescu, membru în CA-ul Administrației Canalelor Navigabile, director al Tomis Marina Management SRL (DOCUMENTE)

22 Sep 2022 2481

Muzica din parcul Aqua Magic, deținut de Aqualand, subiect de proces. Cazul ajunge la Curtea Supremă

17 Sep 2022 1827

Se modifică parcul de distracții? Primăria Constanța a încuviințat elaborarea unui PUZ de către apropiata tandemului Mazăre – Constantinescu, administratorul Aqua Magic Mamaia

19 Aug 2022 2090

Zgârie-nori cu 500 de locuri de parcare, în Constanța! Tribunalul a luat decizia care vizează viitoarea construcție (MINUTA)

12 Jul 2022 9315

Teren la intrare în Mamaia, revendicat de la o firmă privată! ABADL spune că este plajă, compania cere ștergerea mențiunilor legate de Dosarul Retrocedărilor!

30 Apr 2022 2558

Aqualand, firma care deţine parcul Aqua Magic din Mamaia, chemată la judecată din cauza spectacolelor

18 Feb 2022 2052

Cine a părăsit „barca“ Aqualand

10 Apr 2021 3207

#alegerilocale2020 Nicolae Matei și Mariana Mircea – “Pe 27 septembrie, votați Partidul Neamul Românesc, vom face tot ce depinde de noi să dezvoltăm orașele Năvodari și Cernavodă!”

21 Sep 2020 4557

#alegerilocale2020 Candidatul Partidului Neamul Românesc, Nicolae Matei vrea să se întoarcă la Primăria Năvodari. Cu chef de muncă și proiecte de dezvoltare

04 Sep 2020 3319

Aqualand SA și-a schimbat forma juridică! Ședința a avut loc la sediul Aqua Magic din Mamaia

29 Feb 2020 3663