Cât costă actualizarea documentațiilor pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară din Constanța?

  • Primăria Constanța actualizează documentația tehnico-economică (expertiză tehnică, DALI) aferent obiectivului de investiţii „Restaurarea Muzeului de Artă Populară, Constanța"
  • Valoarea totală estimată este 240.000 lei
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.02.2022, ora 15:00 în SEAP
 

 
Primăria Constanța actualizează documentația tehnico-economică (expertiză tehnică, DALI) aferent obiectivului de investiţii „Restaurarea Muzeului de Artă Populară, Constanța".

Valoarea totală estimată este 240.000 lei.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante sunt: Vergil Chițac,primar al municipiului Constanța; Felicia-Nadina Ovanesian, administrator public; Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin-Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Viorela Mirabela Călin, Secretar municipiu-Consiliul local Constanța; Andreea Drăgan, Director executiv adjunct Direcția Logistică; Manea Nilghiun, Șef serviciu Serviciul Achiziții Publice; Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene; Stan Mihaela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene; Popescu Carmina Ionela, șef serviciul pregătire și implementare proiecte POR; Bărdașu Octavia, șef serviciu proiecte cu finantare internatională; Niculae-Stanga Noni Adrian, șef serviciu dezvoltare și management proiecte Marcela Frigioiu, director executiv Direcția financiară; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția financiară;Oana Dobre, șef serviciu Financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate și Ilie Daniela, inspector Serviciul Contabilitate.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 01.02.2022, ora 15:00 în SEAP.
 
Actualizarea documentației este necesară, în condițiile în care, a fost eliberat Certificatul de Urbanism pentru restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanța.
 
Scopul realizării obiectivului de investiţii îl repreznta îmbunătăţirea infrastructurii culturale prin reabilitarea, consolidarea şi restaurarea Muzeului de Artă Populară Constanţa.
 
Imobilul este amplasat în zona istorică a Constanţei, fiind o clădire monument istoric de valoare naţională şi universală, cu o mare însemnătate pentru istoria oraşului.

 
Ansamblul muzeal ce urmează a fi reabilitat este compus din clădirea muzeului şi clădirea anexă. Clădirea muzeului are regim de înălţime D+P+1E, fiind construită din cărămidă şi beton, fără lift, şi datează din anul 1896 fiind proiectată în stil neoromânesc, stilul arhitectonic făcând apel la elemente de tradiţie, folosite în special, la edificiile de cult. Suprafaţa construită a clădirii este de 431 mp, suprafaţa construită desfăşurată este de 1.449 mp, iar suprafaţa măsurată a imobilului, de 1.636 mp.
 

Clădirea anexă are regim de înălţime D+P+1E, suprafaţa construită desfăşurată este de 482 mp, în timp ce suprafaţa măsurată a imobilului are 1.636 mp. Această clădire datează din anul 1954, este construită din cărămidă şi beton, fiind într-un stadiu avansat de degradare. Aceasta are funcţiunea de laborator de restaurare, depozite şi ateliere de lucru ale muzeului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Documentația pentru reabilitare a expirat. Anexa Muzeului de Artă Populară Constanța, în stare avansată de degradare

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru pază la locațiile Drumuri Județene Constanța SA, contestată la CNSC!

18 Apr 2024 270

Primăria Constanța pune la bătaie pentru acest eveniment peste 400.000 euro fără TVA Delia, Elena Gheorghe, Motans și Iuliana Beregoi vor concerta la Zilele Constanței 2024!

17 Apr 2024 739

Administrația Chițac bagă peste 1,4 milioane de euro în noul sediu al Poliției Locale Constanța

13 Apr 2024 771

Primăria Constanța vrea să plătească 700.000 de euro pentru servicii veterinare pentru gestionarea animalelor fără stăpân din municipiu

13 Apr 2024 467

Chiriile cresc de la un an la altul. Care sunt prețurile la început de an 2024, în municipiul Constanța?

02 Apr 2024 1547

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a respins contestația depusă de firma familiei directorului RAR, Marian Butnaru! Despre ce este vorba?

30 Mar 2024 600

Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, reclamat la CNSC. Este vizată o licitație pentru materiale sanitare. S-a dictat modificarea documentației de atribuire!

30 Mar 2024 536

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 516

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 344

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 621

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 620

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 603

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 611

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 1052

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 684