Actualitate

Cât costă întreținerea echipamentelor medicale din Spitalul Județean Constanța (document)


Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța scoate din conturi peste 1,8 milioane de lei pentru întreținerea echipamentelor medicale din dotare.


În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Asistență tehnică (întreținere și service postgaranție fără piese) pentru echipamentele medicale aflate în dotarea spitalului (25 loturi)“, în valoare estimată de 1.810.986,16 lei.


Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 21.11.2019, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Garanția de participare reprezintă 5% din valoarea fără TVA a celui mai mare contract subsecvent acordului cadru pentru fiecare lot în parte ofertat.


Ofertanții vot prezenta lista principalelor prestări de servicii similare celor care fac obiectul achiziției efectuate în ultimii trei ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) cu indicarea valorilor, a datelor și a beneficiarilor publici sau privați.
Unitatea sanitară va încheia un acord-cadru cu o durată de 24 luni, iar cantitățile minime / maxime și valorile aferente sunt prevăzute în anexa caietului de sarcini.


Prestatorul are obligația de a realiza serviciile de mentenanță preventivă, fără piese de schimb, cu număr limitat de intervenții tehnice, precum și instruirea suplimentară a personalului medical pentru eliminarea greșelilor de exploatare cu stipularea lor punctuală, pe cheltuiala prestatorului, în vederea menținerii în stare de bună funcționare conform parametrilor tehnici optimi ai echipamentelor medicale.


Prestatorul are obligația de a efectua revizii tehnice anuale/bianuale, în funcție de echipament, ale căror date se stabilesc de comun acord de către părți, cu înlocuirea kiturilor de revizie specificate de producător, dacă acesta recomandă, în funcție de model și vechime, care include verificări de siguranță în exploatare, reglaje, calibrări, orice alte operațiuni necesare pentru funcționarea în parametrii prevăzuți de producător, revizie tehnică încheiată prin întocmirea unui buletin de verificare/raport de service în conformitate cu cerințele producătorului, respectiv manualul de service. De asemenea, prestatorul are obligația de a efectua toate operațiile de întreținere și service numai cu personal calificat, atestat de către producător.


Prestatorul are obligația de a acorda o garanție de minimum 6 luni de la efectuarea oricărei lucrări, atât pentru manoperă, cât și pentru piese de schimb, în condițiile utilizării echipamentului medical conform manualelor și în condițiile asigurării climatului conform fișei tehnice a echipamentului medical.
 

Responsabili de atribuirea contractuluiPersoanele cu funcții de decizie - conducătorul autorității contractante, membrii organelor decizionale ale autorității contractante ce au legătură cu procedura de atribuire, precum și orice alte persoane din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentelor achiziției și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: ș.l. dr. Grasa Cătălin – manager, ec. Natalia Munteanu - director financiar-contabil, as. licențiat Banu Cornelia - director îngrijiri medicale, ș.l. dr. Obada Bogdan - director medical, ing. Mihaela Paun - aparatură medicală, bioinginer Bianca Tăbăcaru - secția ATI, ing. Cristian Mihale - Secția ATI, bioinginer Andreea Rotariu - Secția ATI, Gherghina Carmela Endora - Compartimentul Juridic, Săndulescu Mariana - Compartimentul Juridic, Dumitrescu Bianca - șef Serviciu Achiziții, Ulmeanu Butan Georgiana - Serviciul achiziții.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.


Citește și:

Spitalul Județean Constanța a încheiat un nou contract. Ce firmă se va ocupa de lucrări (document)

Ce firmă a semnat cu Spitalul Judeţean Constanţa pentru serviciile de curăţenie şi dezinsecţie (document)

Ce a verificat Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa?


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pacienții bolnavi de cancer mai au o șansă. Laboratorul de Radioterapie a Spitalului Județean Constanța, inaugurat

26 Sep 2020 280

Vești bune! Laboratorul de Radioterapie de la Spitalul Județean Constanța, inaugurat (video)

25 Sep 2020 768

Licitație organizată de Spitalul Județean Constanța, contestată. Ce a decis Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor

25 Sep 2020 412

#alegerilocale2020 Stroe Felix, candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD-ADER pentru președinția CJC – “Soluția mea pentru creșterea calității vieții locuitorilor județului sunt banii europeni!”

02 Sep 2020 2810

#ConstantaEsteBine Donații pentru Spitalul Județean Constanța, în lupta pentru salvarea micuților pacienți

21 Aug 2020 852

Doi bărbați din Tulcea, bătuți crunt și dați în judecată de spitalul în care au fost internați

21 Aug 2020 694

Interviu cu dr.Diana Cîrjaliu Meliu, medic psihiatru „Totul începe cu neglijarea sufletului, care ar trebui sa fie prioritatea zero a oricărui om”

21 Aug 2020 6139

Spitalul Județean Constanța achiziționează reactivi și consumabile pentru laboratorul de biologie moleculară (document)

20 Aug 2020 542

Adormirea Maicii Domnului Meniu special pentru pacienții Spitalului Județean Constanța și ai Spitalului de Boli Infecțioase, oferit de Arimex Comexim 2000

14 Aug 2020 2065

Achiziţii la Spitalul Județean Constanța. Unitatea sanitară cumpără reactivi (document)

13 Aug 2020 411

Unde sunt cazate cadrele medicale din Constanța aflate în prima linie în lupta cu SARS Cov-2 (documente)

10 Aug 2020 5347

Copil pe bicicletă, lovit de o mașină lângă Spitalul Județean Constanța

07 Aug 2020 595

Spitalul Județean Constanța a încheiat un contract de servicii pentru colectarea și eliminarea deșeurilor biologice periculoase (document)

05 Aug 2020 1882

Au fost cumpărate dispozitive pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, din cadrul Spitalului Județean Constanța (document)

25 Jul 2020 2023

Accident lângă Spitalul Județean Constanța (galerie foto+video)

21 Jul 2020 1164