Cât costă întreținerea echipamentelor medicale din Spitalul Județean Constanța (document)


Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța scoate din conturi peste 1,8 milioane de lei pentru întreținerea echipamentelor medicale din dotare.


În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Asistență tehnică (întreținere și service postgaranție fără piese) pentru echipamentele medicale aflate în dotarea spitalului (25 loturi)“, în valoare estimată de 1.810.986,16 lei.


Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 21.11.2019, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Garanția de participare reprezintă 5% din valoarea fără TVA a celui mai mare contract subsecvent acordului cadru pentru fiecare lot în parte ofertat.


Ofertanții vot prezenta lista principalelor prestări de servicii similare celor care fac obiectul achiziției efectuate în ultimii trei ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) cu indicarea valorilor, a datelor și a beneficiarilor publici sau privați.
Unitatea sanitară va încheia un acord-cadru cu o durată de 24 luni, iar cantitățile minime / maxime și valorile aferente sunt prevăzute în anexa caietului de sarcini.


Prestatorul are obligația de a realiza serviciile de mentenanță preventivă, fără piese de schimb, cu număr limitat de intervenții tehnice, precum și instruirea suplimentară a personalului medical pentru eliminarea greșelilor de exploatare cu stipularea lor punctuală, pe cheltuiala prestatorului, în vederea menținerii în stare de bună funcționare conform parametrilor tehnici optimi ai echipamentelor medicale.


Prestatorul are obligația de a efectua revizii tehnice anuale/bianuale, în funcție de echipament, ale căror date se stabilesc de comun acord de către părți, cu înlocuirea kiturilor de revizie specificate de producător, dacă acesta recomandă, în funcție de model și vechime, care include verificări de siguranță în exploatare, reglaje, calibrări, orice alte operațiuni necesare pentru funcționarea în parametrii prevăzuți de producător, revizie tehnică încheiată prin întocmirea unui buletin de verificare/raport de service în conformitate cu cerințele producătorului, respectiv manualul de service. De asemenea, prestatorul are obligația de a efectua toate operațiile de întreținere și service numai cu personal calificat, atestat de către producător.


Prestatorul are obligația de a acorda o garanție de minimum 6 luni de la efectuarea oricărei lucrări, atât pentru manoperă, cât și pentru piese de schimb, în condițiile utilizării echipamentului medical conform manualelor și în condițiile asigurării climatului conform fișei tehnice a echipamentului medical.
 

Responsabili de atribuirea contractului



Persoanele cu funcții de decizie - conducătorul autorității contractante, membrii organelor decizionale ale autorității contractante ce au legătură cu procedura de atribuire, precum și orice alte persoane din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentelor achiziției și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: ș.l. dr. Grasa Cătălin – manager, ec. Natalia Munteanu - director financiar-contabil, as. licențiat Banu Cornelia - director îngrijiri medicale, ș.l. dr. Obada Bogdan - director medical, ing. Mihaela Paun - aparatură medicală, bioinginer Bianca Tăbăcaru - secția ATI, ing. Cristian Mihale - Secția ATI, bioinginer Andreea Rotariu - Secția ATI, Gherghina Carmela Endora - Compartimentul Juridic, Săndulescu Mariana - Compartimentul Juridic, Dumitrescu Bianca - șef Serviciu Achiziții, Ulmeanu Butan Georgiana - Serviciul achiziții.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.


Citește și:

Spitalul Județean Constanța a încheiat un nou contract. Ce firmă se va ocupa de lucrări (document)

Ce firmă a semnat cu Spitalul Judeţean Constanţa pentru serviciile de curăţenie şi dezinsecţie (document)

Ce a verificat Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa?


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Locuri de muncă Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează. Detalii

25 Mar 2024 806

Ședință CJ Constanța Aprobarea situațiilor financiare la finalul anului 2023 a instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din bugetul local, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 533

Ședință CLM Constanța Aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 461

Bolile de rinichi, a opta cauză de deces la nivel mondial. Atenționările medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

14 Mar 2024 761

Scandal în holul Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Constanţa! S-a lăsat cu o trimitere în judecată, după șase ani de anchetă

13 Mar 2024 963

Licitații publice CJC organizează o nouă achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

12 Mar 2024 577

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Constanța, scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

11 Mar 2024 1020

LIVE Text Mariana Gâju, alături de membrele OFSD, celebrează femeile la Spitalul Județean Constanța (FOTO+VIDEO)

08 Mar 2024 746

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cumpără oxigen medical lichid. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

06 Mar 2024 609

Concurs de angajare la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sfântul Apostol Andrei” Constanța. Cine poate participa

05 Mar 2024 1410

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”, Constanţa angajează. Ce post este scos la concurs

05 Mar 2024 845

Angajări Constanța Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa scoate la concurs un post vacant

03 Mar 2024 1427

De 1 Martie, Arimex Comexim 2000 SRL a oferit pacientelor din Constanţa flori, mărţişoare, iconiţe, zâmbete şi un meniu delicios!

01 Mar 2024 842

Ședință CLM Constanța Un proiect ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

29 Feb 2024 493

Angajări Constanța Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” angajează medici specialiști. Detalii

28 Feb 2024 830