Actualitate

Cât costă întreținerea echipamentelor medicale din Spitalul Județean Constanța (document)


Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța scoate din conturi peste 1,8 milioane de lei pentru întreținerea echipamentelor medicale din dotare.


În acest sens, va fi organizată și desfășurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Asistență tehnică (întreținere și service postgaranție fără piese) pentru echipamentele medicale aflate în dotarea spitalului (25 loturi)“, în valoare estimată de 1.810.986,16 lei.


Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 21.11.2019, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Garanția de participare reprezintă 5% din valoarea fără TVA a celui mai mare contract subsecvent acordului cadru pentru fiecare lot în parte ofertat.


Ofertanții vot prezenta lista principalelor prestări de servicii similare celor care fac obiectul achiziției efectuate în ultimii trei ani (calculați până la data limită de depunere a ofertelor) cu indicarea valorilor, a datelor și a beneficiarilor publici sau privați.
Unitatea sanitară va încheia un acord-cadru cu o durată de 24 luni, iar cantitățile minime / maxime și valorile aferente sunt prevăzute în anexa caietului de sarcini.


Prestatorul are obligația de a realiza serviciile de mentenanță preventivă, fără piese de schimb, cu număr limitat de intervenții tehnice, precum și instruirea suplimentară a personalului medical pentru eliminarea greșelilor de exploatare cu stipularea lor punctuală, pe cheltuiala prestatorului, în vederea menținerii în stare de bună funcționare conform parametrilor tehnici optimi ai echipamentelor medicale.


Prestatorul are obligația de a efectua revizii tehnice anuale/bianuale, în funcție de echipament, ale căror date se stabilesc de comun acord de către părți, cu înlocuirea kiturilor de revizie specificate de producător, dacă acesta recomandă, în funcție de model și vechime, care include verificări de siguranță în exploatare, reglaje, calibrări, orice alte operațiuni necesare pentru funcționarea în parametrii prevăzuți de producător, revizie tehnică încheiată prin întocmirea unui buletin de verificare/raport de service în conformitate cu cerințele producătorului, respectiv manualul de service. De asemenea, prestatorul are obligația de a efectua toate operațiile de întreținere și service numai cu personal calificat, atestat de către producător.


Prestatorul are obligația de a acorda o garanție de minimum 6 luni de la efectuarea oricărei lucrări, atât pentru manoperă, cât și pentru piese de schimb, în condițiile utilizării echipamentului medical conform manualelor și în condițiile asigurării climatului conform fișei tehnice a echipamentului medical.
 

Responsabili de atribuirea contractuluiPersoanele cu funcții de decizie - conducătorul autorității contractante, membrii organelor decizionale ale autorității contractante ce au legătură cu procedura de atribuire, precum și orice alte persoane din cadrul autorității contractante ce pot influența conținutul documentelor achiziției și/sau desfășurarea procedurii de atribuire sunt: ș.l. dr. Grasa Cătălin – manager, ec. Natalia Munteanu - director financiar-contabil, as. licențiat Banu Cornelia - director îngrijiri medicale, ș.l. dr. Obada Bogdan - director medical, ing. Mihaela Paun - aparatură medicală, bioinginer Bianca Tăbăcaru - secția ATI, ing. Cristian Mihale - Secția ATI, bioinginer Andreea Rotariu - Secția ATI, Gherghina Carmela Endora - Compartimentul Juridic, Săndulescu Mariana - Compartimentul Juridic, Dumitrescu Bianca - șef Serviciu Achiziții, Ulmeanu Butan Georgiana - Serviciul achiziții.


În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.


Citește și:

Spitalul Județean Constanța a încheiat un nou contract. Ce firmă se va ocupa de lucrări (document)

Ce firmă a semnat cu Spitalul Judeţean Constanţa pentru serviciile de curăţenie şi dezinsecţie (document)

Ce a verificat Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa?


 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier grav în Cumpăna. O femeie este în comă

07 Dec 2019 5856

Daruri pentru micuţii internaţi în spitalele din Constanţa, de la Arimex Comexim 2000 SRL şi Moş Nicolae (galerie foto)

07 Dec 2019 1125

Contract important între Spitalul Judeţean Constanţa şi o firmă din Bucureşti (document)

05 Dec 2019 245

Acord-cadru între Spitalul Judeţean Constanţa şi mai multe firme. Ce vizează contractul (document)

04 Dec 2019 240

Cine repară sterilizatoarele din dotarea Secţiei de Ortopedie Traumatologie a Spitalului Judeţean Constanţa (document)

03 Dec 2019 563

Urmează licitaţiile pentru dotare. Centrul medical din Năvodari va fi inaugurat în primăvara anului viitor

30 Nov 2019 1252

Spitalul Județean Constanța, în doliu! Şeful clinicii de chirurgie şi ortopedie pediatrică, Constantin Tica, s-a stins din viață

29 Nov 2019 24436

Spitalul Judeţean Constanţa cumpără cutii de sterilizare. Iată valoarea acestora! (document)

25 Nov 2019 619

„Avem de recuperat peste 90.000 lei“ Arimex Comexim 2000 SRL acuză Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti de „abuz“

25 Nov 2019 1214

Serviciul de Medicină Legală din Spitalul Județean Constanța, dotat cu echipamente noi (document)

19 Nov 2019 279

Tatăl managerului Spitalului Clinic Județean Constanța a murit

18 Nov 2019 1482

UPDATE Panică la Spitalul Clinic Județean Constanța. Ce s-a întâmplat (galerie foto)

13 Nov 2019 1990

Spitalul Județean Constanța scoate din conturi peste trei milioane de lei pentru materiale sanitare. Detalii (document)

12 Nov 2019 697

Sistemul de taxare din parcarea supraetajată a Spitalului Județean de Urgență Constanța, va fi pus în funcțiune (galerie foto)

11 Nov 2019 568

Posturi vacante la Spitalul Judeţean Constanţa

10 Nov 2019 4600