Cât vor costa serviciile de deratizare şi dezinsecţie la Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa (SPAS) doreşte să achiziţioneze serviciile de deratizare şi dezinsecţie pentru acest an. Conform anunţului, valoarea estimată a contractului „Servicii de deratizare necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“ este de 2.767,26 de lei, fără TVA, iar cea a contractului „Servicii de dezinsecţie necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“, de 50.140,43 de lei, fără TVA.
 
Contractele vor fi atribuite prin cumpărare directă. Conform anunţului, contractul „Servicii de deratizare necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“ are ca obiect achiziţia de operaţiuni periodice de deratizare, în conformitate cu specificaţiile din caietul de sarcini. Contractul se va încheia după data atribuirii în SEAP şi prevede două operaţiuni de deratizare, respectiv una în luna martie şi una în luna septembrie. Oferta se va prezenta în preţuri unitare, fără TVA. Valoarea totală va fi exprimată în lei, cu TVA menţionat direct, şi se va întocmi conform formularului de ofertă.
 
Pentru a fi eligibili, ofertanţii trebuie să fie înregistraţi în SEAP şi va fi necesar ca ei să prezinte certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului şi sunt autorizaţi în acest sens, în condiţiile legii. Totodată, se va face dovada deţinerii avizelor şi autorizaţiilor de funcţionare, precum şi a avizelor pentru substanţele folosite, emise de Ministerul Sănătăţii - Comisia Naţională pentru Substanţe Biocide, din care să reiasă că acestea nu sunt toxice pentru oameni.
Ofertanţii trebuie să facă dovada experienţei în domeniu. Cheltuielile cu transportul, manopera, echipamentele şi materialele cad în sarcina prestatorului. Câştigătoare va fi stabilită oferta cu preţul cel mai scăzut şi care respectă cerinţele specificate în caietul de sarcini. Termenul-limită de primire a ofertelor este 28.03.2017.
 
Pentru contractul „Servicii de dezinsecţie necesare Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa“ este prevăzută achiziţia de operaţiuni periodice de dezinsecţie, respectiv în lunile martie, iunie şi septembrie. Potrivit anunţului, oferta se va prezenta în preţuri unitare, fără TVA, iar valoarea totală va fi exprimată în lei, cu TVA menţionat direct.
 
Pentru a fi eligibili, ofertanţii trebuie să fie înregistraţi în SEAP, vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului şi sunt autorizaţi în acest sens, în condiţiile legii; totodată, se va face dovada deţinerii avizelor şi autorizaţiilor de funcţionare, precum şi a avizelor pentru substanţele folosite, emise de Ministerul Sănătăţii - Comisia Naţională pentru Substanţe Biocide, din care să reiasă ca acestea nu sunt toxice pentru oameni; ofertanţii trebuie să facă dovada experienţei în domeniu. Cheltuielile cu transportul, manopera, echipamentele şi materialele cad în sarcina prestatorului. Termenul-limită de primire a ofertelor este 28.03.2017.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Averea și interesele Sandei Apostolide, șef Birou în Poliția Locală Constanța (DOCUMENTE)

04 May 2023 1828

Consultare de piață pentru actualizarea proiectului „Bebe Trusou" inițiat anul trecut de PSD Constanța, dar care nu a fost încă aprobat în Consiliul Local Municipal

02 Jul 2022 1535

Magistrații îl obligă pe primarul Chițac să-l repună pe funcție pe directorul DGAS, Emil Mereuță și să-i plătească toate drepturile cuvenite. Decizia nu este definitivă!

27 Nov 2021 1685

Chițac a făcut recurs în dosarul în care fostul șef de la SPAS, Emil Mereuță, a dat în judecată Primăria Constanța

14 Sep 2021 2482

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța caută firmă pentru mentenanța centralei termice de la Căminul de bătrâni

07 Apr 2021 2421

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța angajează

14 Oct 2020 3926

Creșele constănțene de stat s-au redeschis de azi. Câți copii vor frecventa unitățile pe perioada verii

29 Jun 2020 2539

În atenția părinților Înscrierile la creșele de stat încep pe 4 mai și se vor face online! (document)

16 Apr 2020 3026

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța caută societate să se ocupe de serviciile poștale (document)

04 Apr 2020 3148

La un an de la aprobarea proiectului, Primăria mai face un pas pentru realizarea Centrului pentru persoane fără adăpost „Sf. Filofteia“ din Constanța

12 Mar 2020 3099

Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa a prelungit contractul pentru servicii de pază (document)

26 Feb 2020 2410

Detergenți pentru Căminul de persoane vârstnice Constanța. Ce sumă alocă SPAS

28 Aug 2019 2052

O firmă cu rădăcini în Franţa va livra tichetele „Respect“ la Constanţa (document)

26 Jan 2019 2113

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa cumpără mobilier de la o firmă din Braşov (document)

22 Jan 2019 2123

Directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Constanţa, despre locuinţele pe care le vor pune la dispoziţia victimelor violenţei domestice (document)

19 Jan 2019 4891