Catadioptri montati gratuit pe carute

Ieri dupa-amiaza, Biroul Politiei Rutiere Tulcea a organizat o actiune care s-a adresat tuturor posesorilor de atelaje din municipiu si imprejurimi. Actiunea s-a desfasurat in doua puncte ale orasului, in fata stadionului "Delta" si in zona poligonului din bariera Mahmudiei. Pe fiecare caruta s-au montat cate patru catadioptrii, doua albe pe partile exterioare si doua rosii in spatele carutei. Elementele reflectorizante sunt impuse de legislatia rutiera in vigoare. Conform celor declarate de seful BPR, subcomisarul Cornel Tacu, "catadioptrii montati azi sunt meniti sa-i ajute pe carutasi sa circule in conditii de siguranta dupa lasarea intunericului. Catadioptrii au fost montati cu titlu gratuit. Dupa aceasta actiune, carutasii care vor fi depistati in trafic fara a avea la carute astfel de elemente reflectorizante vor fi sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 600 si 800 mii lei si, bineinteles, vor fi dotati si cu catadioptri... gratis".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Inspector principal Andrei Ene „Contrabanda este un fenomen foarte vechi, întâlnit în toată lumea“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Sep 2022 1217

ZIUA LIVE. Contrabandă, sub multiple forme! Portul Constanța și Portul Constanța Sud (Agigea), provocările celor două porți de intrare în UE

06 Sep 2022 2283