Actualitate

Câţi bani alocă CN APM SA pentru deszăpezirea căilor de circulaţie din Porturile Constanţa, Midia şi Mangalia (document)

Judeţul Constanţa încă nu s-a confruntat cu prima zăpadă serioasă, dar instituţiile publice se pregătesc astfel încât să poată interveni pentru deszăpezire. Recent, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA a lansat anunţul pentru contractul „Servicii de deszăpezire a căilor rutiere, pietonale şi a platformelor de circulaţie din Porturile Constanţa, Midia şi Mangalia“.
 
Potrivit anunţului, prin servicii de deszăpezire se înţelege totalitatea activităţilor specifice de combatere a poleiului şi a înzăpezirii sau de îndepărtare a zăpezii de pe platformele drumurilor, ale trotuarelor, ale pasajelor şi ale scărilor, inclusiv măturatul zăpezii şi răzuitul gheţii din zonele unde este necesar. Pentru a fi eligibilă oferta, preţul ofertat va fi exprimat în lei/100 mp fără TVA şi va cuprinde deszăpezire mecanică şi manuală, împrăştiat material antiderapant (amestec de nisip cu sare) mecanizat şi manual. În tarifele ofertate vor fi cuprinse şi următoarele elemente: staţionarea utilajelor pe perioada de aşteptare pentru intervenţie, contravaloarea materialului antiderapant. Proporţia nisipului şi a sării din amestecul antiderapant va respecta proporţia din normativele în vigoare. Activităţile se vor desfăşura la cererea achizitorului pe toată durata de valabilitate a contractului, în funcţie de condiţiile meteorologice, prestatorul dând curs solicitării achizitorului în maximum două ore de la primirea dispoziţiei verbale sau telefonice de intervenţie.
 
Prestatorul are obligaţia de a obţine contra cost licenţa de lucru şi permisul de lucru de la CN APM SA Constanţa pentru activităţile pe care le va desfăşura în incintele portuare, în baza contractului. Permisele de acces pentru mijloacele auto ce aparţin prestatorului se vor elibera de către achizitor gratuit, pentru toata perioada de valabilitate a contractului, în baza unor liste transmise de prestator. Se va avea în vedere includerea în tarife a întregului necesar de materiale, personal, utilaje, maşini de transport pentru prestarea serviciilor din caietul de sarcini.
 
Valoarea estimată a contractului este de 130.000 de lei fără TVA. Oferta declarată câştigătoare va fi oferta cu preţul cel mai scăzut care îndeplineşte condiţiile din caietul de sarcini şi anexele acestuia. Ofertanţii pot intra în posesia caietul de sarcini prin formularea unei solicitări prin e-mail, la adresa achizitii@constantza-port.ro, sau pe fax, la 0241.619.512, până la data de 14.12.2016, ora 16.00. Oferta semnată şi ştampilată va fi transmisă pe e-mail, la adresa achizitii@constantza-port.ro, sau pe fax, la 0241.619.512, până la data de 16.12.2016, ora 16.00. Oferta declarată câştigătoare va fi postată pe www.e-licitatie.ro, achiziţia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic din SEAP. Valabilitatea ofertei trebuie să fie de 30 de zile.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul privind licitaţia „Servicii de deszăpezire a căilor rutiere, pietonale şi a platformelor de circulaţie din Porturile Constanţa, Midia şi Mangalia“ lansat de CN APM SA. 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mii de lucrători sunt implicați în acțiunile de deszăpezire și combatere a poleiului. Pe magistrala București - Constanța trenurile circulă remorcate cu locomotive Diesel

26 Jan 2019 594

Sute de utilaje de deszăpezire ale CNAIR au acționat pe drumurile din țară în ultimele ore

20 Jan 2019 543

Atenţie şoferi Circulaţie blocată pe DN22 în comuna Mihai Viteazu, judeţul Tulcea

15 Jan 2019 2824

Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa închiriază o autobasculantă pentru a face faţă iernii (document)

15 Jan 2019 496

Vremea rece se menține la Constanța. Utilajele acționează în continuare pentru deszăpezire (galerie foto)

07 Jan 2019 576

Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din municipiul Constanța. Utilajele acționează pentru deszăpezire (galerie foto)

07 Jan 2019 778

Utilaj de deszăpezire, închiriat de DRDP Constanța, răsturnat în Pădurea Topolog, județul Tulcea (galerie foto+video)

07 Jan 2019 704

UPDATE. O autospecială de deszăpezire a luat foc pe Autostrada A2. Intervenţie a pompierilor de la ISU Constanţa

07 Jan 2019 1265

Ce societate se va ocupa de asigurarea utilajelor pentru deszăpezirea orașului Cernavodă (document)

05 Jan 2019 996

Jandarmii montani au salvat două persoane aflate într-un autoturism înzăpezit pe un drum forestier. Cum au ajuns turiştii în acea zonă (galerie foto)

30 Dec 2018 429

Constanța. Deszăpezirea trotuarelor, îngreunată de mașinile parcate

19 Dec 2018 794

În premieră, la Constanța sunt folosite utilaje pentru curățarea de zăpadă și gheață a trotuarelor și stațiilor de autobuz (galerie foto)

18 Dec 2018 604

Tone de material antiderapant, răspândite de drumarii de la CNAIR. Câte utilaje ale DRDP Constanţa au acționat pe timpul nopții

12 Dec 2018 404

Atenționare Infotrafic. Pe autostrada A10 Aiud – Turda se circulă în condiţii de iarnă. Ce le recomandă polițiștii șoferilor

11 Dec 2018 367

Atenţie şoferi Pe Autostrada A1 Bucureşti –Piteşti se circulă în condiţii de iarnă

11 Dec 2018 685