Ce hotărâri au fost luate în AGOA și AGEA societății Nuclearelectrica

Acționarii Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. s-au întâlnit la data de 27.01.2022, ora 10:00 la prima convocare a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor.
 
În urma dezbaterilor, acționarii Societății hotărăsc următoarele:

1.    Alegerea Secretarului Adunării Generale Ordinare a Acționarilor
Acționarii SNN au ales în unanimitate drept secretar de ședință al AGOA pe Romeo Susanu iar Societatea desemnează pe Cristina Bacaintan și Șaida Musledin drept secretari tehnic al AGOA.

2.         Aprobarea Raportului Trimestrial al Consiliului de Administrație al S.N. Nuclearelectrica S.A. aferent trimestrului III 2021.

3.      Informarea cu privire la tranzacțiile încheiate de administratorii ori directorii, cu angajații, cu acționarii care dețin controlul asupra societății sau o societate controlata de aceștia, conform art. 52 al. (3) litera a) din OUG nr. 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, în perioada 01.08.2021-01.12.2021.
Prezentul punct de pe ordinea de zi nu a fost  supus votului acționarilor, aceștia luând la cunoștință de informațiile prezentate de Societate cu privire la acest punct.

4.    Informarea cu privire la tranzacțiile încheiate de administratorii ori directorii, cu angajații, cu acționarii care dețin controlul asupra societății sau o societate controlata de aceștia, conform art. 52 al. (3) litera b) din OUG nr. 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, în perioada 01.08.2021-01.12.2021.
Prezentul punct de pe ordinea de zi nu a fost supus votului acționarilor, aceștia luând la cunoștință de informațiile prezentate de Societate cu privire la acest punct.

5.      Aprobarea datei de 16.02.2022 ca data de înregistrare în conformitate cu prevederile art. 87 alin. (1) din Legea 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, respectiv data la care are loc identificarea acționarilor care urmează a beneficia de dividende sau de alte drepturi și


6.      Aprobarea datei de 15.02.2022 ca data „ex date”, respectiv data anterioara datei de înregistrare la care instrumentele financiare obiect al hotărârilor organelor societare se tranzacționează fară drepturile care deriva din hotărâre, în conformitate cu prevederile art. 2 , alin. (2), lit. l) din Regulamentului nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață.

7.      Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație pentru a semna în numele acționarilor hotărârile AGOA și orice alte documente în legătură cu acestea și pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și aducerea la îndeplinire a hotărârilor AGOA, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acestora la Registrul Comerțului sau orice alta instituție publica. Președintele Consiliului de Administrație poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane competente pentru a îndeplini acest mandat.
 
De asemenea, în data de 27.01.2022, ora 10:30 acționarii Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. s-au întâlnit la prima convocare a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor (“AGEA”).
 
În urma dezbaterilor, acționarii Societății hotărăsc următoarele:

1.      Alegerea Secretarului Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor.
Acționarii SNN au ales în unanimitate drept secretar de ședință al AGEA pe Romeo Susanu iar Societatea desemnează pe  Cristina Bacaintan și Șaida Musledin drept secretar tehnic al AGEA.

2.         Aprobarea rezultatului analizei cauzelor care au condus la efectuarea plaților cu titlul de despăgubiri și cheltuieli de judecata unui angajat SNN în baza unei sentințe civile definitive, astfel cum este prezentat în Nota pusa la dispoziția acționarilor.

3.      Aprobarea datei de 16.02.2022 ca data de înregistrare în conformitate cu prevederile art. 87 alin. (1) din Legea 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață, respectiv data la care are loc identificarea acționarilor care urmează a beneficia de dividende sau de alte drepturi și asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârilor AGEA.

4.   Aprobarea datei de 15.02.2022 ca data „ex date”, respectiv data anterioara datei de înregistrare la care instrumentele financiare obiect al hotărârilor organelor societare se tranzacționează fară drepturile care deriva din hotărâre, în conformitate cu prevederile art. 2, alin. (2), lit. l) din Regulamentului nr. 5/2018 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață.

5.         Împuternicirea Președintelui Consiliului de Administrație pentru a semna în numele acționarilor hotărârile AGEA și orice alte documente în legătură cu acestea și pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și aducerea la îndeplinire a hotărârilor AGEA, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acestora la Registrul Comerțului sau orice alta instituție publica. Președintele Consiliului de Administrație poate delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane competente pentru a îndeplini acest mandat.

PRECIZĂRI:
  
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Mandatul directorului general al Nuclearelectrica Serv SRL, Mihai Laurenţiu Gioară, prelungit

27 Mar 2024 830

Licitații Constanța Nuclearelectrica Serv SRL a cumpărat o platformă pentru lucru la înălțime. Ce preț a achitat (DOCUMENT)

20 Mar 2024 547

Nuclearelectrica SA și Dyomedica CND SRL, părți într-un dosar de pe rolul Tribunalului Constanța

15 Mar 2024 609

Nuclearelectrica Constanța închiriază roboți de curățare uscată mochete

15 Feb 2024 589

Nuclearelectrica încheie memorandum de înțelegere cu SACE și Ansaldo Nucleare pentru proiectele cheie la Unitățile 1 CNE Cernavoda și Unitățile 3 și 4 CNE Cernavodă

15 Feb 2024 489

Licitații Constanța SN Nuclearelectrica SA - Sucursala CNE Cernavodă, licitație privitor la mijloacele de alarmare a personalului și a populației (DOCUMENT)

13 Feb 2024 850

Licitații Constanța Nuclearelectrica SA investește într-un sistem de protecție fizică la clădirea facilităților pentru situații de urgență aferentă CNE Cernavodă (DOCUMENT)

11 Feb 2024 642

Firme Constanța Capitalul social al Nuclearelectrica Serv SRL a fost majorat. Decizie a SN Nuclearelectrica SA, asociat unic

10 Feb 2024 681

Achitare definitivă! DNA ar vrea rejudecarea dosarului foștilor șefi din Centrala Nuclearoelectrica Cernavodă! Al treilea judecător s-a abținut

05 Feb 2024 769

Nuclearelectrica SA consultă piața pentru atribuirea unui contract! Ce prevede acesta (DOCUMENT)

02 Feb 2024 880

SN Nuclearelectrica SA atribuie un contract de servicii de audit electroenergetic și termoenergetic (DOCUMENT)

02 Feb 2024 820

Nuclearelectrica SA dă în judecată o firmă din județul Prahova. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

17 Jan 2024 659

Licitații Constanța Licitație organizată de Societatea Națională Nuclearelectrica SA pentru a cumpăra echipamente

17 Jan 2024 674

Licitații Constanța Licitație organizată de Nuclearelectrica Serv SRL pentru achiziția de produse de curățenie și igienă

13 Jan 2024 779

Nuclearelectrica SA vrea să cumpere servicii medicale de aproximativ șapte milioane de euro pentru personalul de la CNE Cernavodă (DOCUMENT)

12 Jan 2024 1259