Ce hotărâri au fost luate în cadrul ședinței Adunării Generale a societății SATURN S.A.

  • În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea nr. 2 din 14.06.2021 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societății comerciale SATURN – S.A., cu participarea următorilor acţionari:
1. Tomini Trading - S.R.L., o societate organizată şi funcţionând în baza legilor din România, cu sediul în Portul Constanța, județul Constanța, prin Diana-Maria Bejenaru,în calitate de reprezentant convenţional,

2. Acţionari persoane fizice: Mihai Carolina, Vasilescu Dragoş şi Nebeja Valentin, fiecare deţinând 40 de acţiuni, respectiv 0,0048% din capitalul social, însumând în total 120 de acţiuni, reprezentând 0,0144% din capitalul social.

Lucrările AGOA au fost conduse de Diana-Maria Bejenaru, în calitate de preşedinte de şedinţă ales de către acţionarii prezenţi, iar Nebeja Valentin a îndeplinit funcţia de secretar de şedinţă.

În conformitate cu articolul 16.1 din Actul constitutiv al Societăţii şi având în vedere punctele de pe ordinea de zi stabilite prin Convocator, AGEA a decis următoarele:

1. S-a aprobat modificarea art. 26 .2 din Actul constitutiv al Societăţii, în vederea numirii a trei cenzori şi trei cenzori supleanţi, astfel:

Societatea va avea 3 (trei) cenzori,precum şi 3 (trei) cenzori supleanţi aleşi de către acţionari. Cel puţin unul dintre cenzori trebuie să fie expert contabil sau contabil autorizat în condiţiile legii. Numirea cenzorilor şi a cenzorilor supleanţi este atributul exclusiv al adunării generale a acţionarilor Societăţii şi întotdeauna pentru o perioadă ce nu poate depăşi 3 (trei) ani. Cenzorii şi cenzorii supleanţi pot fi realeşi

2. S-a aprobat numirea lui Guna Ștefan, cetăţean român, cu domiciliul în bd. Alexandru Obregia, Bucureşti, în calitate de cenzor al Societăţii, cu un mandat de trei ani.

3. S-a aprobat numirea Ion Popescu, cetăţean român, cu domiciliul în Str. Fabricii, Bucureşti, în calitate de cenzor al Societăţii,cu un mandat de trei ani.

4. S-a aprobat numirea Eugeniei Zamfirache, cetăţean român, cu domiciliul în bd. Camil Ressu, București, în calitate de cenzor al Societăţii, cu un mandat de trei ani.

5. S-a aprobat numirea lui Radu Daniel, cetăţean român, cu domiciliul în int. Moş Nicolae, București, în calitate de cenzor supleant al Societăţii,cu un mandat de trei ani.


6. S-a aprobat numirea Vioricăi Bassula, cetăţean român, cu domiciliul în Str. Fluturilor, Jilava, în calitate de cenzor supleant  al Societăţii,cu un mandat de  trei ani.

7. S-a aprobat numirea lui Ionescu Mădălina - Marina, cetăţean român, cu domiciliul în str. Sg. Gheorghe Tache Bucureşti, în calitate de cenzor supleant al Societăţii, cu un mandat de trei ani.

8. S-a adoptat numirea lui Sarkis Devlatian, cetăţean libanez, născut în Liban, Beirut, cu domiciliul în str. B.P. Haşdeu Constanța, județul Constanța în funcţia de director al Societăţii, cu un mandat de patru ani.

9. S-a aprobat revocarea lui Romică Neagu din funcţia de Prim Director al Societăţii, conforn Actului constitutiv.

10.S-a aprobat modificarea art. 26.6 din Actul constitutiv al Societăţii, în vederea reflectării numelor şi actualizării datelor de identitate ale cenzorilor. De asemenea, menţiunea „Primul Director" de la art. 28.10 va fi abrogată,iar datele de identificare ale noului director vor fi inerate în acelaşi articol în mod corespunzător.

11. S-a aprobat modificarea art. 28.8 din Actul constitutiv al Societăţii astfel:

Pe durata îndeplinirii mandatului, directorii nu pot încheia cu societatea un contract de muncă. În cazul în care  directorii au fost  desemnaţi dintre salariaţii societăţii, contractul individual de muncă este suspendat pe perioada mandatului.

12. S-a aprobat numireaIjdelea Mihailescu SPARL prin: (i) Anca Mihailescu, domiciliată în Piteşti, (ii) Diana Bejenaru, domiciliată în București şi (iii) Adrian Manolache, domiciliat în Botoşani, fiecare separat, în scopul reprezentării Societăţii cu puteri şi autoritate depline, precum şi pentru semnarea, predarea şi primirea oricăror şi tuturor documentelor, actelor şi înscrisurilor, corectării oricărei erori de orice natură (inclusiv eroare materială) şi efectuării acelor acţiuni şi întreprinderii acelor măsuri după cum poate fi necesar pentru ducerea la îndeplinire a celor de mai sus.

Drept pentru care prezenta hotărâre a fost redactată şi semnată în 3 (trei) exemplare originale, în limba română și în limba engelză, la data de 14.06.2021, cu respectarea deplină a reglementărilor statutare şi a legilor aplicabile în vigoare. În cazul oricăror discrepanţe între cele două versiuni, cea în limba engleză va prevala.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 396

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 488

Firme din Constanța Revocări, numiri și prelungiri de mandate ale administratorilor societății Telegondola Mamaia SRL!

21 Mar 2024 559

Acționarii Comcereal SA Tulcea, convocați în adunare generală ordinară. Pe odinea zi, aprobarea indemnizaţiilor membrilor Consiliului de Administraţie

20 Mar 2024 498

Un teren de 10.000 mp și unul de 6.000 mp în atenția acționarilor Transfer de terenuri între CN APM Constanţa și Autoritatea Vamală Română

18 Mar 2024 696

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 546

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 534

Alianța Dreapta Unită solicită Avocatului Poporului să sesizeze CCR în legătură cu OUG privind comasarea alegerilor europarlamentare și locale

11 Mar 2024 483

Prelungire de mandat pentru unul dintre administratorii din CA-ul Administrației Canalelor Navigabile Constanța

05 Mar 2024 434

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 728

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 590

Firme Constanța Adunare Generală a Asociaților și modificări în contextul decesului unui asociat la Lex Trans SRL

27 Feb 2024 574

Firme Constanța Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA, convocați în adunare generală. Ordinea de zi a ședinței, completată la cererea Damen Holding BV

26 Feb 2024 917

Firme Constanța Acționarii Șantierului Naval 2 Mai SA Mangalia, convocați să decidă bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2024

24 Feb 2024 718

Firme Constanța Acționarii Brise Grains SA, convocați în AGA și AGEA, vor decide desfiinţarea punctului de lucru din Bucureşti, Gara Herăstrău

22 Feb 2024 586