Ce jocuri găsești în cazinourile de pe internet

Sursa foto: pexels.com

Romanii sunt mari amatori de jocuri de noroc, iar asta s-a vazut inca de la prima aparitie a acestei metode de distractie pe piata din Romania. Daca in urma cu mai mult timp jucatorii pasionati de pariuri sportive, pacanele, ruleta sau alte asemenea jocuri se adunau in numar mare in salile de jocuri stradale, acum distractia s-a mutat pe internet.
Mediul online si cazinourile de pe internet ofera posibilitati interesate si numeroase de distractie si tocmai din acest motiv sunt preferate de majoritatea romanilor. Iti voi prezenta in randurile de mai jos care sunt principalele tipuri de jocuri pe care le poti accesa in cazinourile de pe internet.

Ce jocuri ofera cazinourile online licentiate?

Piata jocurilor de noroc online se dezvolta intr-un ritm fantastic la noi in tara. Exista astfel zeci de platforme licentiate care ofera clientilor o experienta de joc excelenta. Pe langa oferta de jocuri care este una impresionanta, cazinourile de pe internet te vor intampina si cu bonusuri si oferte promotionale extrem de atractive.
Atat la deschiderea contului, cat si ulterior pe masura ce te distrezi pe platforma vei putea beneficia de diverse promotii. De exemplu, uneori poti chiar sa incasezi la casino online bonus fara depunere si sa te distrezi la jocurile preferate fara sa scoti vreun ban din buzunar.
In ceea ce priveste tipurile de jocuri de noroc pe care le poti accesa acum in mediul online, iata in cele ce urmeaza care sunt cele mai populare:

Sloturi video (pacanele)

Fara dar si poate sloturile video sunt atractia principala din orice cazino online. Toti operatorii licentiati de pe internet se axeaza indeosebi pe pacanele, deoarece sunt preferatele clientilor. Astfel, pe cele mai bune site-uri de gambling vei intalni sute sau chiar mii de jocuri cu pacanele din care poti alege.
Sunt prezenti in mediul online cei mai importanti producatori din industrie, cum ar fi Novomatic Greentube, EGT Amusnet Interactive, Pragmatic Play, NetENT, Play ‘n Go si multi altii.
Practic daca esti pasionat de pacanele vei gasi pe internet orice tip de joc te intereseaza. Indiferent ca iti plac sloturile cu fructe si septari, jocurile cu jackpot, pacanelele cu speciala, cu simboluri sau functii bonus, vei avea toate aceste posibilitati de distractie. Trebuie doar sa rasfoiesti oferta de sloturi si cu siguranta vei gasi multe titluri pe placul tau.
In plus, trebuie sa mai stii ca sunt adaugate in mod constant noi jocuri pe site-urile de cazino online, astfel ca oferta este imbunatatita cu regularitate. Astfel tu vei beneficia de ultimele lansari de jocuri ale celor mai renumiti producatori.

Jocuri de masa si carti (ruleta, blackjack, poker, baccarat)

O sectiune de jocuri pe care o vei gasi pe orice site de cazino online este cea de jocuri de masa si carti. In cadrul acestei categorii sunt incluse mai multe tipuri de jocuri, printre care cele mai populare sunt ruleta, poker-ul, blackjack-ul si baccarat. Asadar, oricand vrei sa incerci altceva in afara de sloturile video poti apela la aceasta categorie de jocuri.
In cazul in care esti in cautarea unui joc de noroc dar la care sa conteze si experienta si inspiratia ta, atunci poker-ul este cea mai buna alegere. Este un joc captivant care combina norocul si alegerile potrivite, iar faptul ca te afli in competitie cu alti jucatori iti va aduce adrenalina de care ai nevoie.
Ruleta reprezinta iarasi o optiune de distractie foarte populara in randul romanilor. Este un joc simplu de inteles si de practicat, iar cu ceva noroc poti ajunge sa obtii castiguri foarte bune in cadrul lui.
Tipurile variate ale jocului de ruleta, faptul ca poti aplica diferite sisteme de joc si adrenalina de la fiecare invartire a ruletei fac ca acest joc sa fie in topul preferintelor.
Blackjack si baccarat sunt alte doua jocuri de noroc cu carti destul de simple, dar distractive pe care le poti accesa in cazinourile de pe internet. Sunt jocuri care se bazeaza destul de mult pe noroc si nu iti permit prea multe alegeri, dar tocmai acest lucru le face ca uneori sa fie excelente pentru a te distra.

Jocuri cu dealeri reali

Pentru nostalgicii cazinourilor stradale, site-urile de pe internet ofera si o sectiune de jocuri live. In cadrul acestei categorii vei gasi diferite jocuri in cadrul carora esti intampinat de dealeri live vorbitori de limba romana. Astfel vei putea trai experienta dintr-un cazino adevarat direct din confortul casei tale sau chiar de pe mobil.
Cele mai populare jocuri cu dealeri live sunt cele de ruleta, poker, blackjack si baccarat, dar pe langa acestea poti intalni si alte jocuri exclusive, precum cele de tipul First Person Top Card, Mega Ball si multe altele.
Uneori beneficiezi chiar de transmisiuni in direct din cadrul celor mai faimoase cazinouri din tara, ceea ce cu siguranta este o experienta de joc foarte interesanta.

Loto

Din topul celor mai interesante si populare jocuri de noroc online fac parte acum si extragerile loto. Loteriile sunt simplu de accesat de catre oricine, nu necesita o investitie prea mare de bani, iar cu ceva sansa poti pune mana pe castiguri fabuloase.
 In cazinourile de pe internet vei gasi disponibile zeci de loterii din intreaga lume, de la cele mai populare loterii europene pana la extrageri organizate in Statele Unite, Hong Kong sau Australia, de exemplu.
Participarea este intuitiva si prin doar cateva click-uri iti alegi numerele favorite si plasezi biletele dorite. Uneori poti chiar sa urmaresti extragerile in direct, iar pentru multe loterii exista chiar si extrageri din 5 in 5 minute, deci distractia este non-stop.

Alte jocuri de noroc

Jocurile amintite mai sus sunt cele mai populare si cele mai accesate in cazinourile de pe internet, insa pe langa ele vei putea intalni si alte variante de distractie, precum:
  • Table – joci table pe bani reali in compania unor adversari reali
  • Virtuale – pariezi pe meciuri virtuale de fotbal, baschet, tenis, pe curse de cai, caini sau motociclete sau participi la loterii virtuale cu extrageri de numere
  • Aviator – jocul simuleaza decolarea unui avion, care poarta dupa el multiplicatori de castig care cresc pe masura trecerii timpului; plasezi un pariu si trebuie sa renunti la el inainte ca avionul sa decoleze
In concluzie, dupa cum ai putut vedea, oferta de jocuri in cazinourile licentiate online este impresionanta. In aceste conditii nu ai efectiv cum sa te plictisesti vreodata pe o astfel de platforma. Vei gasi intotdeauna jocuri interesante la care sa te distrezi si sa iti incerci norocul.

Sursa foto: pexels.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mangalia caz penal O angajată a unei săli de jocuri de noroc acuzată că a furat bani din seif

09 Apr 2024 405

În atenția amatorilor Se închid sălile de păcănele din localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori

09 Apr 2024 1794

Scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din Ovidiu!

05 Apr 2024 740

Infracțiuni rutiere depistate de polițiști în municipiul Constanța

04 Mar 2024 530

În localitatea Satu Nou, județul Constanța Tânăr de 26 de ani, depistat de polițiști la o sală de jocuri de noroc, cu substanțe interzise

25 Feb 2024 1089

Justiție Tulcea Supraveghetorul unei săli de jocuri de noroc, condamnat pentru delapidare!

20 Feb 2024 760

70% din operatorii de cazinouri din țară susțin restricționarea totală a publicității

20 Feb 2024 489

Licitații Constanța CFR SA închiriază spații și terenuri în apropierea stațiilor CF din județul Constanța (DOCUMENT)

17 Feb 2024 1222

Razie de amploare în municipiul Constanța! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Feb 2024 1096

5 sfaturi pentru pasionații de jocuri de noroc de la noi din țară

05 Feb 2024 536

Imobiliare Constanța Iulian Antonache, patronul celei mai mari firme de jocuri de noroc din Olt, ridică unitate de cazare la Vama Veche

30 Jan 2024 1366

„Oldies but Goldies” - păcănele online „evergreen”

27 Dec 2023 839

Descoperă jocurile EGT - Câștigă mari la cele mai tari sloturi online din 2024

14 Dec 2023 584

În Caraș-Severin Percheziții la un grup infracțional organizat, specializat în infracțiuni informatice și evaziune fiscală

13 Dec 2023 752

Ce Păcănele Sunt Populare în România?

20 Nov 2023 758