Ce planuri are Primăria Constanţa pentru zona Gară - şoseaua Mangaliei - Abator

Primăria Constanţa achiziţionează serviciul de elaborare documentaţie tehnico-economică aferentă obiectivului de investiţii „Îmbunătăţirea mediului urban în zona Gară - şoseaua Mangaliei - Abator”. Sunt vizate reconversia funcţională şi/sau reutilizarea unor terenuri şi suprafeţe abandonate şi neutilizate din interiorul municipiilor reşedinţă de judeţ şi transformarea lor în zone de agrement şi petrecere a timpului liber pentru comunitate.
 
Conform ghidului specific, în vederea promovării revitalizării zonelor urbane, pot fi finanţate următoarele tipuri de activităţi asupra terenurilor supuse intervenţiei: demolarea clădirilor situate pe terenurile supuse intervenţiilor aflate într-o stare avansată de degradare care nu aparţin patrimoniului naţional, cultural; realizarea de alei pietonale, piste pentru biciclişti, crearea de trotuare; amenajare spaţii verzi (defrişarea vegetaţiei existente; modelarea terenului; plantarea cu plante perene/gazonarea suprafeţelor, inclusiv plantarea de arbori şi arbuşti; crearea de facilităţi pentru recreere pe terenurile amenajate (zone speciale amenajate pentru sport, locuri de joacă pentru copii etc.); achiziţionarea şi montarea elementelor constructive de tipul alei, foişoare, pergole, grilaje, grupuri sanitare, spaţii pentru întreţinere/vestiare, scene; instalare Wi-Fi în spaţiile publice; instalare sisteme de supraveghere video a spaţiilor amenajate prin proiect; dotare mobilier urban (bănci, coşuri de gunoi, toalete ecologice, suport parcare biciclete, împrejmuire etc); modernizarea străzilor urbane care conduc în mod direct la terenul supus intervenţiei; înlocuirea şi/sau racordarea la utilităţi publice a terenului obiect al investiţiei; realizare sistem de irigaţii/sistem de iluminat pentru spaţiile amenajate prin proiect.
 
Valoarea estimată fără TVA: 105.000 de lei fără TVA. Elaborarea studiului de fezabilitate, studiilor de specialitate (studiu topografic, studiu geotehnic, studiu peisagistic, plan de reutilizare) şi a documentaţiilor pentru obţinerea avizelor/acordurilor se va realiza în termen de 30 de zile calendaristice. Atribuirea se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut”. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte de preţ la sediul Primăriei municipiului Constanţa, b-dul Tomis nr. 51.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Ostrov, județul Constanța, a cheltuit peste 100.000 de lei pentru elaborarea documentațiilor pentru proiectarea sistemului de alimentare cu apă (DOCUMENTE)

26 Feb 2024 708

Consiliul Județean achiziționează studiu de fezabilitate pentru corpul nou de Urgență/Traumatologie de la SCJU Constanța

11 Oct 2023 923

CNAIR scoate la licitație studiul de fezabilitate pentru lărgirea A2 la trei benzi pe sens. Ce tronson este vizat?

15 Aug 2023 3370

Parcul din Faleză Nord prinde contur! Proiectul, pe masa APM Constanța

16 Jul 2023 1748

Lămpile cu led vor ajunge în cartierul Veterani din Constanța înaintea asfaltului!

24 Apr 2023 1194

Anunț important al Primăriei Constanța despre Parcul urban din zona Faleză Nord

06 Apr 2023 1371

Road Construct SRL din București elaborează un studiu de fezabilitate pentru Primăria Năvodari. Este vizată circulația pe podurile Ecluză DC 86 și DJ 226 (DOCUMENT)

23 Mar 2023 2030

DGASPC Proiectul „Tineri în comunitate“, la Topraisar. Cine va face studii de fezabilitate, servicii de proiectare, consultanță, analize și servicii de asistență tehnică (DOCUMENT)

09 Nov 2022 1504

Rheinbrucke SRL din Timişoara desemnată să elaboreze documentația pentru parcul din zona Faleza Nord(DOCUMENTE)

16 Sep 2022 2257

Primăria bifează primele licitații directe pentru Bazinul olimpic la Constanța! Le-au câștigat două SRL-uri „surori”!

31 Aug 2022 2460

High Construct Project SRL a câștigat contractul pentru anveloparea imobilului Casa Ion Bănescu

30 Aug 2022 1326

Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, contract cu o firmă din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

09 Jun 2022 1520

În 2018, a fost tăiată de pe lista de investiții. Demarează reconfigurarea pieței agroalimentare Griviței, din centrul Constanței

02 Jun 2022 1662

ZIUA LIVE. De ce promenada pietonală și nu șosea de coastă? Dorim o regândire peisagistică. Constanța este corigentă la capitolul spații verzi

23 Feb 2022 2679

ZIUA LIVE. Valorificarea patrimoniului și istoriei, un obiectiv important pentru USR Constanța. Detalii despre promenada Mării Negre

22 Feb 2022 1614