Ce spectacole pot fi urmărite în luna mai la Casa de Cultură Constanța și la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Cât costă biletele

 |Sursa foto: Ticketstore
Șase spectacole se vor desfășura în luna mai pe scena Casei de Cultură din Constanța, iar unul pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Prețurile pentru un bilet variază între 60 și 200 de lei.
 
CARMEN
 
Potrivit Ticketstore.ro, pe data de 5 mai 2023 de la ora 20.00 în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța se va desfășura premiera spectacolului extraordinary de balet în două tablouri – Carmen.
Muzica: GEORGES BIZET- RODION SHCEDRIN
Scenariul de balet: VLAD SEBASTIAN, după nuvela omonimă a lui PROSPER MÉRIMÉE

„Pentru ca foarte mulți dintre dumneavoastră, publicul nostru fidel, ne-ați scris ca va doriți sa vedeți baletul Carmen dar posibilitățile financiare nu va permit, noi apreciem fidelitatea dumneavoastră și punem în vânzare ultimele foarte puține bilete la preț redus!“ – anunță organizatorii.

 
Astfel, un bilet pentru acces general este 200 de lei, iar un bilet la preț redus este 100 de lei.
 
Vor urca pe scenă Ansamblul de balet al OPEREI MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA, Ansamblul de balet al TEATRO D’OPERA ITALIANA și Ansamblul de balet al OPEREI VOX.
 
INSOMNIACII
 
Pe data de 8 mai 2023 de la ora 19.00 în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța se va desfășura piesa de teatru Insomniacii.

„Insomniacii” (comedie) prezintă trei indivizi, trei caractere diferite care se întâlnesc într-un parc, într-o noapte. Deşi discuţiile lor par banale, suferința lor este sinceră. „Insomniacii” este un spectacol despre condiţia umană, un spectacol pe cât de comic, pe atât de tragic, este un spectacol despre naivitate, nebunie și dragoste“ conform organizatorilor.

Din distribuție fac parte Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și  Marius Chivu
Un bilet la acest spectacol costă  100,00 lei.

 
TREI TENORI ITALIENI
Spectacolul „Trei tenori italieni – În minunata lună Mai“ va fi pus în scenă în data de 12 Mai 2023 de la ora 20:00 în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța.

„ Spectacolul “3 Tenori Italieni” este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, trei artiști legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor, iar vocile excepționale ale celor 3 tenori invitați, Domenico Menini, Alessandro Goldoni și Angelo Forte, voci în cel mai pur stil al belcanto-ului Italian, vor reaminti publicului de frumoasele voci ale celor care au fondat acest concept“ – au precizat organizatorii.

Conform organizatorilor, spectacolul va fi unul interactiv, conducerea muzicală fiind asigurată, după modelul lui Johann Strauss sau, mai nou, a lui André Rieu, “cu vioara în mână”, de tânărul dirijor și solist violinist Bogdan Costache, un nume deja cunoscut în toate filarmonicile și teatrele de operă din Europa. El va dirija celebra ORCHESTRA DI TEATRO D’OPERA ITALIANA si ORCHESTRA OPEREI VOX, facilitandu-va din nou intalnirea cu celebri artisti instrumentisti din Europa si din lume!

Prețul pentru un bilet la acest spectacol este de  200,00 lei
 
O ORĂ DE LINIȘTE
 
În data de 18 mai 2023 de la ora 20.00 în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța se va desfășura spectacolul „O oră de liniste“.
 

"O oră de liniște" este povestea lui Michel, scenograf de film reputat care descoperă într-o piață de vechituri din Paris legendarul album al lui Neil Youart, "Me, myself and I, pe care îl căuta de ani de zile. În timp ce vrea să asculte în liniște în sufrageria lui prețiosul album, lumea întreagă pare să se împotrivească micii lui bucurii: soția alege tocmai acest moment pentru a-i face o mărturisire șocantă, fiul său sosește pe neașteptate, prietenul lui cel mai bun îi bate la ușă cu o veste proastă, vecinul îl deranjează, instalatorul îi inundă apartamentul amanta lui decide să-i dezvăluie totul soției sale, în timp ce mama lui îl tot sună pe mobil... Manipulator, mincinos și fundamental egocentric, Michel este gata să facă orice pentru a avea pace și, în sfârșit, să se bucure de o mică oră de liniște“ – au menționat organizatorii.

Regia este asigurată de Răzvan Săvescu, iar din distribuție fac parte Cristi Iacob, Monica Davidescu, Andrei Mateiu, Irina Antonie, Sergiu Costache, Dani Ionescu și Răzvan Săvescu.
Prețul pentru un bilet este  100,00 lei.
 
NOI NU SUNTETI NORMALI!
 
În data de 24 mai de la ora 20.00 în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța se va desfășura spectacolul Noi nu suntem normali al lui Radu Pietreanu.
 

„Radu Pietreanu este fostul partener de scenă al lui Mugur Mihăescu. „Costel”, fosta componentă a show-ului „Vacanța Mare” a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor foarte repede prin modul în care și-a interpretat personajul. Mai mult decât atât, Radu Pietreanu, își onorează evenimentele pline cu umor în toate colțurile țării“ – au menționat organizatorii.

Prețul unui bilet este de  80,00 lei
 
TERAPIE IN 3
 
La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" se va desfășura în data de 29 Mai 2023 de la ora 19:00 piesa „Terapie în 3“.
 
Din distribuție fac parte Luminita Bucur, Oleg Apostol si Maria Radu, iar regia este asigurată de Radu Gabriel.
 
Prețul unui bilet este  60,00 lei.
 
 
TACHE , IANKE SI CADÂR
 
În data de 30 mai de la ora 20.00 în Sala Mare a Casei de Cultură din Constanța Horaţiu Mălăele, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin readuc în fața publicului textul lui Victor Ion Popa – „Take, Ianke şi Cadâr”.
Textul, o comedie savuroasă în trei acte, scris în 1932 şi pus în scenă în acelaşi an la Teatrul Maria Ventura, a fost montat pentru prima dată la Bulandra în 1957 de regizorul N. Al. Toscani.
 
Potrivit organizatorilor, alături de cei trei interpreţi principali, din distribuţie vor mai face parte: Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan şi Matei Constantin. Scenografia spectacolului i-a fost încredinţată Mariei Miu.
 
Prețul unui bilet este 180,00 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.