Ce spun distruși de durere, părinții băiatului dispărut la Pecineaga "Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el"


Alexandra Păuleţ, mama copilului de 8 ani dispărut din Pecineaga, spune că fiul ei era trist şi probabil a plecat de acasă, informează romaniatv.net.  

Femeia a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că se gândeşte la mai multe variante, însă cea mai plauzibilă este răpirea.

"Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Să vină acasă... Am strigat toată seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper să nu-l fi luat nimeni, să îşi bată joc de el", a spus Alexandra Păuleţ.


Femeia nu crede că trupul copilului ei se află în bazinele de colectare a dejecţiilor provenite de la complexul zootehnic de creştere a porcilor, unde este căutat de două zile. 

Părinţii lui Iulian sunt despărţiţi, iar băiatul a rămas în grija tatălui.

"Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi", acuză femeia.


Ea a afirmat că Iulian s-ar fi plâns unui coleg de faptul că mama vitregă îl bate şi că el s-a săturat.

"La mine nu putea să vină că îl lua tata şi îl bătea. Nu-i dădea voie nici să vorbească cu mine, vorbeam pe furiş. Ultima oară am vorbit acum o săptămână prin gardul şcolii. Mi s-a părut foarte supărat", a mai spus femeia.


Varianta răpirii este susţinută şi de tatăl băiatului.

 "Copilul se juca pe stradă cu rolele şi când am trecut pe lângă el pe drum i-am zis să meargă acasă. După 15 minute când am revenit el nu mai era pe drum. Am început să-l caut. De obicei el nu pleca de acasă, se juca în curte şi pe stradă în faţa porţii, dar mai departe nu a plecat niciodata de acasă. Probabil a fost influentat de cineva sau ademenit undeva, luat si dus", a declarat tatăl copilului la România TV.


Iulian Alexandru Biţică are 8 ani şi este din comuna Pecineaga. Băiatul a dispărut sâmbătă după-amiază, chiar din fața casei sale. Părinții au alertat imediat autoritățile care au demarat o amplă misune de căutare.

"Din primele verificări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15.00, din faţa locuinţei, unde se afla la joacă", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.


Au fost declanşate activităţi de căutare.

 Duminică seara, polițiștii au găsit rolele băiatului pe o stradă situată la mai puțin de un kilometru distanță de locuința acestuia. De două zile, copilul este căutat în bazinele de colectare a dejecţiilor provenite de la complexul zootehnic de creştere a porcilor, de lîngă Pecineaga.

Sursa foto: ISU Constanța 

Citește și: 

Continuă operațiunea de căutare a copilului din Pecineaga. Participă și salvatorii ISU Constanța (galerie foto)


Mircea Vizitiu, declarații despre dispariția copilului din Pecineaga. Care ar fi una dintre ipoteze (galerie foto+video)

Copil de opt ani, dispărut la Pecineaga! Minorul ar fi fost răpit (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 582

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 770

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt

20 Apr 2024 620

UPDATE Incendiu în podul unei case din Pecineaga, județul Constanța. Un coș de fum a ars

14 Apr 2024 702

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 924

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1846

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2322

Primaria comunei Pecineaga, județul Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

30 Mar 2024 828

Originar din Constanța Agi – Amet Gemal, tătarul remarcat în literatură și presă

29 Mar 2024 632

Complexul de creștere a porcilor Crinsuin din comuna Pecineaga, județul Constanța, scos la licitație. Bunul, evaluat la peste 3 milioane de euro

26 Mar 2024 931

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1753

Șofer beat depistat în trafic în comuna Pecineaga, județul Constanța. Ce alcoolemie a indicat aparatul etilotest

21 Mar 2024 693

Felix Stroe anunță decizia PSD Marian Makkai, candidatul partidului pentru Primăria comunei Pecineaga, județul Constanța

19 Mar 2024 1040

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 21-a (seniori și juniori + clasamentele)

17 Mar 2024 1196

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea (FOTO)

15 Mar 2024 2284