Celălalt apropiat al lui Mazăre, Valentin Ionescu, s-a retras Follow Me SRL, controlată exclusiv de Ionuţ Barbu


Asociaţii societăţii Follow Me SRL, Ionuţ Sorin Barbu, cu 15% din capitalul social, şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, reprezentată de Toma Viorel, deţinătoare a 85% din capitalul social, cu 100% capitalul social, au adoptat cu unanimitate de voturi o hotărâre importantă.

Potrivit Monitorului Oficial, asociaţii au decis cesiunea tuturor părţilor sociale deţinute de asociatul Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, 17 părţi sociale, reprezentând 85% din capitalul social, către asociatul Ionuţ Sorin Barbu. Asociaţii au mai aprobat şi modificarea structurii capitalului social al societăţii ca urmare a cesiunii tuturor părţilor sociale deţinute de către asociatul cedent. Astfel, capitalul social subscris şi vărsat în totalitate, în valoare totală de 200 de lei, împărţit în 20 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei, va fi deţinut de asociatul unic Ionuţ Sorin Barbu. Astfel s-a procedat şi la modificarea formei de organizare şi funcţionare a societăţii comerciale, din societate comercială cu răspundere limitată cu mai mulţi asociaţi, în societate comercială cu răspundere limitată cu asociat unic. Participarea la profit şi pierderi va fi de 100% pentru asociatul unic.

Sorin Ionuţ Barbu deţine acţiuni în Elite Center SRL, Follow Me SRL, Power Marine SRL, Seaview Media SRL, Takys SRL, dar şi în două societăţi radiate: Canin Escort Security SRL şi Ideea Construct & Media SRL.

Despre Follow Me SRL

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Follow Me SRL este controlată de Barbu Sorin Ionuţ, cu 100% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de servicii de reprezentare media, este Barbu Sorin Ionuţ.
Follow Me SRL are următoarele puncte de lucru:  Mamaia, zona Complex Lebăda; municipiul Constanţa, careul C1, Lot 7, (Siracuzei nr. 2, Bl. 9).
 
Despre SC Sisteme Internaţionale de Afaceri SA

Potrivit Registrului Comerţului, societatea a fost înmatriculată în anul 2003 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 lei, integral vărsat, este compus din 60 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 1.500 lei. SC Sisteme Internationale de Afaceri SA este controlată de Masterjob Consultanţă SA, cu 93,33% din capitalul social, Valentin Gheorghe Ionescu, cu 6,67% capitalul social. Administratorul firmei care se ocupă de servicii de reprezentare media este Valentin Gheorghe Ionescu.
 

Cenzori în Sisteme Internationale de Afaceri SA sunt: SC Primocont Expert SRL, reprezentat prin Pricope Olga, cenzor Gabriela Porancea, cenzor Marius Bogdan Paşa.


Citeşte şi:

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu şi Valentin Ionescu, a obţinut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg investesc într-un imobil în Mamaia

MasterJob Consultanţă SA devine acţionar majoritar în societatea Follow Me SRL, controlată de apropiaţii fostului primar, Radu Mazăre
 
Cum a devenit Follow Me proprietarul sediului SPIT „Şapte ani pe Sulmona“ sau „cadoul“ de milioane de euro de la Virginia Uzun pentru Ionuţ Barbu (documente)
 
Cum a devenit Follow Me proprietarul sediului SPIT „Şapte ani pe Sulmona“ sau „cadoul“ de milioane de euro de la Virginia Uzun pentru Ionuţ Barbu (documente)

Capitalul social al Seaview Media SRL, firmă controlată de Sorin Ionuţ Barbu şi Emilian Schwartzenberg, a fost majorat. Cum au fost împărţite părţile sociale

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța renunță la sediul de pe strada Sulmona. Cui aparține sediul, după diviziunea din cadrul Follow Me SRL?

06 Feb 2021 7620

SC Follow Me SRL, firma lui Ionuţ Barbu, probleme cu terenurile din cauza sentinţei din Dosarul Retrocedărilor

11 Dec 2019 2475

Follow Me, la judecată pentru cartea funciară

02 Nov 2019 2014

Follow Me SRL, controlată de Ionuţ Barbu și Valentin Ionescu, a obținut două acte de urbanism de la municipalitate, pentru un bloc de nouă etaje în Mamaia

08 Nov 2018 2727

MasterJob Consultanţă SA devine acţionar majoritar în societatea Follow Me SRL, controlată de apropiaţii fostului primar, Radu Mazăre

03 Jul 2018 2558

Cum a devenit Follow Me proprietarul sediului SPIT „Şapte ani pe Sulmona“ sau „cadoul“ de milioane de euro de la Virginia Uzun pentru Ionuţ Barbu (documente)

03 Mar 2017 25284

Asociat este Ionuţ Barbu Firma Follow Me SRL îşi extinde sediul de pe strada Sulmona!

15 Dec 2016 4833

Partener de afaceri şi apropiat al primarului Radu Mazăre Omul de afaceri Ionuţ Barbu schimbă, astăzi, prefixul

06 Nov 2014 3239