Centru de colectare cereale, extins în localitatea Comana. Ce firmă se va ocupa de investiţie (document)

Societatea Unigrains Trading SRL a cerut de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa aviz de mediul pentru proiectul „Extindere şi modernizare centru de colectare, procesare, depozitare şi comercializare cereale din Comana, judeţul Constanţa”.
 
Practic, pe un teren în suprafaţă de 16.779 mp, aflat în intravilanul comunei Comana, din judeţul Constanţa, beneficiarul doreşte să extindă, prin accesarea de fonduri europene, Submăsura 4.1 - „Modernizarea exploataţiilor agricole”, centrul existent pentru colectare, depozitare şi procesarea cerealelor. Investiţia este necesară şi benefică pentru localitate deoarece creează noi locuri de muncă şi are ca scop extinderea unui centru de depozitare, conform normelor în vigoare.
 
Investiţia menţionată cuprinde următoarele lucrări: extinderea silozului existent prin adăugarea a trei celule de depozitare, fiecare de circa 1.500 de tone, aşezate pe fundaţii din beton armat de tip radier general şi canal tehnologic subteran, o nouă groapă de recepţie cereale, un cântar rutier, precum și achiziţia de instalaţii şi utilaje agricole.
 

Societatea Unigrains Trading SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a fost fondată în anul 2003, cu sediul social în municipiul Constanţa, având un capital social subscris dfe 2.000.000 de lei. Asociat unic este Theodor Lucian Ichim, iar persoane împuternicite, cu funcţie de administrator, sunt Theodor Lucian Ichim şi Ioana-Cătălina Ichim. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma a avut 65 de angajaţi raportaţi în anul fiscal 2015, profit de 321.242 de lei şi cifră de afaceri de 69.598.397 de lei. În 2016, firma a avut 65 de salariaţi, profit de 2.873.673 de lei şi cifră de afaceri de 73.213.344 de lei. Anul fiscal 2017 a însemnat pentru societatea în cauză un profit de 1.623.752 de lei, o cifră de afaceri de 74.406.220 de lei şi 52 de angajaţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanţa, rezultate financiare Unigrains Trading SRL, cifră de afaceri şi profit în creştere faţă de anul de referinţă anterior (document)

24 Jan 2018 2679