Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo din Eforie Sud va fi modernizat (document)


  • Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare (Complex Flamingo) din Eforie Sud va fi consolidat și modernizat.
 
Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo din Eforie Sud organizează licitație publică pentru prestări servicii - întocmire documentație de avizare a lucrărilor de intervenții, pentru obiectivul de investiții "consolidare și modernizare Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo”.
 

Descrierea contractului

 
Autoritatea contractantă va încheia un contract de prestări servicii ce va avea ca obiect întocmire Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții, pentru obiectivul de investiție "Consolidare și modernizare Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo-Eforie Sud”, • Întocmirea documentațiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin Certificatul de Urbanism, necesare pentru obiectivul de investiții "Consolidare și modernizare Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo-Eforie Sud”. • Predarea documentațiilor anexe la cererile de avize/acorduri solicitate prin Certificatul de Urbanism necesare pentru obiectivul de investiții "Consolidare și modernizare Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo-Eforie Sud”, susținerea acestora în comisiile de specialitate ale emitenților și obținerea avizelor/acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism, acolo unde este cazul; • Elaborarea documentației tehnico-economice, faza Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții pentru realizarea obiectivului de investiții "Consolidare și modernizare Centrul de Pregătire, Odihnă și Recuperare Complex Flamingo-Eforie Sud” în conformitate cu legislația aflată în vigoare si raportul de expertiză tehnică.
 
Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții va cuprinde și: - întocmirea Auditului energetic al clădirilor; - întocmirea Studiului geotehnic la faza D.A.L.I., daca este cazul; - elaborarea scenariului de securitate la incendiu si verificarea acestuia. Proiectantul trebuie să întocmească documentația necesară obținerii avizelor, acordurilor care se pot solicita ulterior de către alte instituții, inclusiv Studiul de impact asupra mediului, dacă este cazul. - va preda și va susține documentațiile pentru obținerea avizelor în fața autorităților; - referatul de verificare la cerința Cc . Verificarea documentatiei intocmite pentru obtinerea scenariului la incendiu se face de catre verificator, la cerinta Cc. - intocmirea si elaborarea devizului general al investitiei, la faza DALI. Proiectantul va depune și cantitățile de lucrări estimate din Documentația de avizare a lucrărilor de intervenții.
 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante

 
DULGHERU Nicoleta – sef centru, NEAGU Cornelia - economist, ȘURGHE Alexandra - ofițer achiziții , IORDACHE Silviu - bucatar coordonator, BADEA Elena Mariana - recepționer coordonator, STAICU Florin Alexandru (ofițer inginer) – membru cooptat.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 04.09.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:

Centrul de Odihnă Flamingo din Eforie, al Administrației Naționale a Penitenciarelor, caută firmă de pază pentru o lună (document)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.