Centrul de Scafandri din Constanța cumpără electrozi pentru sudura și tăiere subacvatică (document)

  • Centrul de Scafandri din Constanța (U.M. 02145) cumpără electrozi pentru sudură și tăiere subacvatică.
 
Ministerul Apărării Naționale - U.M. 02145 Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de electrozi pentru sudură și tăiere subacvatică.
 
Valoarea estimată a contractului, fără TVA, este de 24.202,5 lei.
 

Descrierea contractului

 
Furnizare produse conform documentului atasat la sectiunea "Caiet de sarcini". Oferta va contine descrierea cat mai amanuntita a produselor/bunurilor ofertate.
Furnizare de electrozi, impartita in doua loturi. Se va putea oferta 1 (unu) sau ambele loturi. Este obligatorie ofertarea intregii cantitati/lot.
Lot nr. 1: Electrozi sudura subacvatica 1/8" x 14" compatibil cu sistemul de sudura BROCO (lungime – 350 mm, diametru – 3.2 mm) = 665 bucati, valoarea estimata = 9.642,50 lei.
Lot nr. 2: Electrozi taiere subacvatica 3/8" x 18" compatibil cu sistemul BROCO (lungime – 450 mm, diametru – 9,5 mm, numar de fascicole/electrod – 7) = 650 bucati, valoarea estimata = 14.560,00 lei.


Livrarea produselor se va realiza la sediul Unitatii Militare 02145 (Bulevardul 1 Mai, nr. 19-21, Constanta) fara costuri suplimentare, in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data finalizarii achizitiei in SEAP. Plata se va efectua in maxim 30 de zile de la data receptionarii produselor si primirea facturii fiscale, prin ordin de plata in contul de virament al furnizorului deschis la Trezorărie.


Valoarea totala ofertata va include toate spezele si taxele (pana la sediul autoritatii contractante), mai putin TVA-ul [ex. cheltuielile legate de transportul produsului, inclus in oferta de pret)]. Nu se accepta plati in avans.
 

 

Criterii de atribuire


Achizitia se realizeaza, in conformitate cu Legea 98/2016 (actualizata) si cu Hotararea nr. 395/2016 (actualizata) prin achiziție directă. Comisia responsabila cu achizitia produselor va verifica catalogul electronic SEAP si va selecta oferta admisibila (oferta care indeplineste cerintele minime din prezentul anunt) cu prețul cel mai scăzut/lot. In cazul in care doua sau mai multe oferte se claseaza pe primul loc, cu aceeasi valoare a ofertei, atunci, in vederea realizarii achizitiei publice, se va solicita, in scris, numai ofertantilor clasati pe primul loc, pentru departajare, sa depuna o noua propunere financiara. Dupa reofertarea pretului, va fi declarat castigator ofertanul a carei noua propunere financiara are valoarea cea mai mica.
 

Data limită pentru depunerea ofertelor este 17.08.2020, ora 10:00.


În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 

Citește și:

Documentaţia tehnică, elaborată de Artateliers Project SRL. Bazin de înot pentru Centrul de scafandri din Constanţa (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.