Centrul Infotrafic. Cum se circulă pe drumurile și autostrăzile României

  • Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 150 metri pe DN 1, între kilometrii 279-281, în localitatea
Bradu, județul Sibiu, carosabilul fiind umed.
 
De asemenea, este semnalată ceață și pe mai multe artere rutiere din județul Bistrița-Năsăud, în zona pasului Tihuța (DN 17), vizibilitatea este redusă, pe alocuri, chiar sub 50 de metri, fără precipitații.

Se circulă în condițiile unui carosabil acoperit cu strat subțire de zăpadă (1-2 cm) pe DN 7C (Transfăgărășan), km. 130-135, între Bâlea Cascadă și Cârtișoara, județul Sibiu.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București - Ploiești, dar și DN 1 Ploiești – Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu valori reduse de trafic.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IGPR Infotrafic Județul Ilfov - Trafic îngreunat pe autostrada A3 București - Ploiești, din cauza unui accident

22 Sep 2023 704

Atenție, șoferi Restricții de tonaj în România pe drumurile din majoritatea județelor! Măsură provocată de un cod roșu de caniculă

24 Jul 2023 782

Situația traficului la ora 19.30 Restricții rutiere instituite. Porturile de la Marea Neagră, închise

06 Feb 2020 2936

Constănțeni plecați la drum? Iată drumurile pe care se circulă cu dificultate

29 Feb 2016 1449

Sunt aşteptate valori mari de trafic pe A2 şi A4

02 Aug 2015 1770

Trafic îngreunat, în Constanța, din cauza vântului puternic

25 Oct 2014 1867