Actualitate

Centrul Militar Zonal Constanța are nevoie de reparații. Ce lucrări trebuie făcute (document)

Consiliul Județean Constanța anunță o selecție de oferte pentru efectuarea unor lucrări la Centrul Militar Zonal Constanța.
 
În acest sens, va fi organizată oi procedură de achiziție publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de refacere a hidroizolației la terasele sediului Centrului Militar Zonal Constanța”, din strada Mircea cel Bătrân nr. 106. Ofertele pentru participarea la licitație pot fi depuse până la data de 22 octombrie, la ora 12.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51, Registratura Consiliului Județean Constanța, într-un plic sigilat, însoțit de scrisoarea de înaintare.
 
Conform anunțului de selecție a unei oferte, criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”. Pot participa toți operatorii economici interesați, indiferent dacă sunt sau nu înregistrați în SICAP. Atribuirea contractului se va realiza conform cu prevederilor articolului 43 din H.G. 395/2016.
 
Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante un catalog în SICAP și are obligația să facă dovada regularității lucrărilor ce urmează a fi prestate conform cerințelor impuse în anunț. 
 
Durata de execuție estimată pentru lucrările prevăzute la terasele necirculabile este de șase zile lucrătoare din momentul primirii ordinului de începere a lucrărilor. Garanția acordată pentru lucrările executate este de trei ani de la data recepției, la terminarea lucrărilor, și până la recepția finală.
 
Odată cu depunerea ofertei, operatorul economic participant va depune și următoarele documente: declarație pe propria răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 60 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, o declarație privind respectarea condițiilor de mediu, social și cu privire la relațiile de muncă, declarație privind evitarea conflictului de interese, declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
În vederea asigurării autorității contractante de îndeplinire cantitativă, calitativă și în perioada convenită a contractului de achiziție publică, executantul are obligația de a constitui garanția de bună execuție în cuantum de 10% din prețul contractului, fără TVA, în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data înregistrării și semnării contractului de ambele părți. Ofertantul are obligația de a elabora propunerea tehnică astfel încât aceasta să respecte în totalitate specificațiile tehnice prevăzute în caietul de sarcini.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Judeţean face o achiziţie de peste 100.000 de euro pentru un buldoexcavator

24 Aug 2019 297

Cine sunt beneficiarii celor 3,2 milioane de lei, fonduri nerambursabile acordate de Consiliul Judeţean (documente)

23 Aug 2019 1362

Cât dă pe ele Consiliul Judeţean cumpără câteva bănci şi coşuri de gunoi pentru Pavilionul Expoziţional

22 Aug 2019 269

Apel pentru reabilitarea Secţiei de Psihiatrie a SCJU Florin Goidea (PMP) - „Sănătatea nu are culoare politică. Guvernul poate şi trebuie să aloce banii necesari pentru renovare!“

21 Aug 2019 587

Ultimul studiu din 2016 s-a pierdut Consiliul Judeţean Constanţa face un nou studiu de fezabilitate pentru restaurarea Cetăţii Histria!

20 Aug 2019 384

CJC, achiziție directă de audit financiar pentru „Modernizarea infrastructurii de transport regionale pe traseul DJ 226A“

19 Aug 2019 372

LIVE TEXT Sportul constănţean, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local (galerie foto)

14 Aug 2019 885

Începe concursul pentru postul de manager al Teatrului de Stat Constanţa. Mandatul este de cinci ani (document)

06 Aug 2019 557

LIVE text Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în şedinţă ordinară (galerie foto)

31 Jul 2019 787

Ziua Multietnicităţii Dobrogene, editia a II-a

31 Jul 2019 492

PNL „PSD și ALDE, dispreț față de problemele constănțenilor”

30 Jul 2019 493

Consiliul Judeţean Constanţa, convocat în şedinţă extraordinară Consilierii PNL şi PMP cer constituirea Comisiei de repartizare transparentă a alocărilor bugetare (galerie foto)

30 Jul 2019 999

Constanța. Comisia de repartizare transparentă a alocărilor bugetare? Consilierii județeni PNL și PMP cer reînființarea grupului transpartinic de împărțire a banilor (document)

30 Jul 2019 1194

PNL şi PMP Constanţa solicită convocarea unei şedinţe extraordinare a Consiliului Judeţean Constanţa

26 Jul 2019 339

Consiliul Judeţean Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară. Ce proiect se află pe Ordinea de zi

26 Jul 2019 474