Centrul Militar Zonal Constanța are nevoie de reparații. Ce lucrări trebuie făcute (document)

Consiliul Județean Constanța anunță o selecție de oferte pentru efectuarea unor lucrări la Centrul Militar Zonal Constanța.
 
În acest sens, va fi organizată oi procedură de achiziție publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de refacere a hidroizolației la terasele sediului Centrului Militar Zonal Constanța”, din strada Mircea cel Bătrân nr. 106. Ofertele pentru participarea la licitație pot fi depuse până la data de 22 octombrie, la ora 12.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51, Registratura Consiliului Județean Constanța, într-un plic sigilat, însoțit de scrisoarea de înaintare.
 
Conform anunțului de selecție a unei oferte, criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”. Pot participa toți operatorii economici interesați, indiferent dacă sunt sau nu înregistrați în SICAP. Atribuirea contractului se va realiza conform cu prevederilor articolului 43 din H.G. 395/2016.
 
Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante un catalog în SICAP și are obligația să facă dovada regularității lucrărilor ce urmează a fi prestate conform cerințelor impuse în anunț. 
 
Durata de execuție estimată pentru lucrările prevăzute la terasele necirculabile este de șase zile lucrătoare din momentul primirii ordinului de începere a lucrărilor. Garanția acordată pentru lucrările executate este de trei ani de la data recepției, la terminarea lucrărilor, și până la recepția finală.
 
Odată cu depunerea ofertei, operatorul economic participant va depune și următoarele documente: declarație pe propria răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 60 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, o declarație privind respectarea condițiilor de mediu, social și cu privire la relațiile de muncă, declarație privind evitarea conflictului de interese, declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
În vederea asigurării autorității contractante de îndeplinire cantitativă, calitativă și în perioada convenită a contractului de achiziție publică, executantul are obligația de a constitui garanția de bună execuție în cuantum de 10% din prețul contractului, fără TVA, în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data înregistrării și semnării contractului de ambele părți. Ofertantul are obligația de a elabora propunerea tehnică astfel încât aceasta să respecte în totalitate specificațiile tehnice prevăzute în caietul de sarcini.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Herli Sof SRL, firma care administrează Autogara Sud, din Constanța vrea să anuleze în instanță actualizarea programului de transport județean de persoane (DOCUMENT)

17 Mar 2024 588

Florin Mitroi, candidat PNL la CJ Constanța! Iulia Iurea, actualul viceprimar, viitor candidat la primăria Valu lui Traian

15 Mar 2024 995

Florin Mitroi face tandem cu Vergil Chițac PNL Constanța și-a desemnat candidații pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța !

15 Mar 2024 1191

Consiliul Județean Constanța a achitat circa 100 de euro pentru coroana depusă în memoria eroilor de la Gura Dobrogei. De unde a cumpărat-o (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 685

Comisia pentru evaluarea managerilor instituțiilor de cultură subordonate CJC, cazate la Hotel Guci (DOCUMENTE)

15 Mar 2024 385

CJC caută evaluator Se pregătește exproprierea terenurilor de pe traseele DJ393 și DJ391!

15 Mar 2024 512

Liberalii constănțeni dezbat și decid duminică în CDJ candidatul pentru Consiliul Județean Constanța!

14 Mar 2024 902

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 993

Licitații publice CJC organizează o nouă achiziție pentru reabilitarea bazinelor de tratament de la secția de Balneologie din Eforie-Sud

12 Mar 2024 527

Dispută legală. Consiliul Județean Constanța versus Marinela Matei. Litigiu privind funcționarii publici

10 Mar 2024 836

Licitații publice CJC cumpără servicii de dirigenție de șantier pentru lucrările la bazinele din secția de recuperare medicală de la Eforie Sud

10 Mar 2024 386

Știri Constanța Plutonierul Adjutant Șef Lăcrămioara-Anita Bălan, asistent medical principal la ISU Dobrogea, recunoscută pentru excelența sa în securitate și situații de urgență

09 Mar 2024 679

De Ziua Femeii „Gala Excelenţei şi Performanței Feminine”, organizată de Consiliul Județean Constanța. Ce premii au fost acordate

08 Mar 2024 636

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța cumpără oxigen medical lichid. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)

06 Mar 2024 582

Constanța Eveniment de lansare a albumului foto-documentar cu titlul „Mărțișoarele Flotei Naționale Române 1913. Colecția Anghel Georgian’’

06 Mar 2024 687