Actualitate

Centrul Militar Zonal Constanța are nevoie de reparații. Ce lucrări trebuie făcute (document)

Consiliul Județean Constanța anunță o selecție de oferte pentru efectuarea unor lucrări la Centrul Militar Zonal Constanța.
 
În acest sens, va fi organizată oi procedură de achiziție publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de refacere a hidroizolației la terasele sediului Centrului Militar Zonal Constanța”, din strada Mircea cel Bătrân nr. 106. Ofertele pentru participarea la licitație pot fi depuse până la data de 22 octombrie, la ora 12.00, la sediul din bulevardul Tomis nr. 51, Registratura Consiliului Județean Constanța, într-un plic sigilat, însoțit de scrisoarea de înaintare.
 
Conform anunțului de selecție a unei oferte, criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”. Pot participa toți operatorii economici interesați, indiferent dacă sunt sau nu înregistrați în SICAP. Atribuirea contractului se va realiza conform cu prevederilor articolului 43 din H.G. 395/2016.
 
Ofertantul declarat câștigător va publica la solicitarea autorității contractante un catalog în SICAP și are obligația să facă dovada regularității lucrărilor ce urmează a fi prestate conform cerințelor impuse în anunț. 
 
Durata de execuție estimată pentru lucrările prevăzute la terasele necirculabile este de șase zile lucrătoare din momentul primirii ordinului de începere a lucrărilor. Garanția acordată pentru lucrările executate este de trei ani de la data recepției, la terminarea lucrărilor, și până la recepția finală.
 
Odată cu depunerea ofertei, operatorul economic participant va depune și următoarele documente: declarație pe propria răspundere privind neîncadrarea în prevederile art. 60 din Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice, o declarație privind respectarea condițiilor de mediu, social și cu privire la relațiile de muncă, declarație privind evitarea conflictului de interese, declarație de consimțământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
 
În vederea asigurării autorității contractante de îndeplinire cantitativă, calitativă și în perioada convenită a contractului de achiziție publică, executantul are obligația de a constitui garanția de bună execuție în cuantum de 10% din prețul contractului, fără TVA, în termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data înregistrării și semnării contractului de ambele părți. Ofertantul are obligația de a elabora propunerea tehnică astfel încât aceasta să respecte în totalitate specificațiile tehnice prevăzute în caietul de sarcini.
 
Puteți consulta anunțul de participare la licitație în secțiunea „Documente“.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CJ Constanţa cumpără servicii de expertiză tehnică pentru DJ 228A Ovidiu -Poarta Albă

26 Mar 2019 264

Şedinţă extraordinară la Consiliul Judeţean Constanţa. Un singur proiect pe ordinea de zi (galerie foto)

22 Mar 2019 372

Ce bani primesc UAT-urile din judeţul Constanţa din cotele defalcate din impozit pe venit şi TVA (document)

22 Mar 2019 839

LIVE TEXT Consiliul local al municipiului Constanţa, convocat în ședință extraordinară. Sunt trei proiecte pe ordinea de zi (galerie foto)

20 Mar 2019 1080

Consiliul Judeţean Constanţa face licitaţie pentru servicii de spălătorie auto pentru maşinile instituţiei

16 Mar 2019 301

Aproape un milion de euro CJC se judecă cu Romsilva şi Ministerul Finanţelor pentru lucrările de la Herghelia Mangalia (galerie foto+documente)

14 Mar 2019 1257

Posturi vacante în cadrul Consiliului Județean Constanța

11 Mar 2019 961

CJC cumpără expertiză tehnică pentru reabilitarea tronsonului DJ 228 (DN 22C - DN 2A)

08 Mar 2019 483

Nicuşor Constantinescu, acţiune în instanţă. Este vizat dosarul care a zguduit Consiliul Judeţean Constanţa

07 Mar 2019 571

Consiliul Judeţean a scos la licitaţie lucrările de proiectare pentru Edificiul Roman cu Mozaic

04 Mar 2019 574

LIVE TEXT. Ședință ordinară a Consiliului Județean Constanța Consilierii județeni votează, azi, mai multe proiecte importante

28 Feb 2019 880

Consiliul Judeţean Constanţa va numi un director interimar la Teatrul de Stat Constanţa

28 Feb 2019 721

Consiliul Judeţean Constanţa a emis o decizie de poprire pe conturile goale ale lui Nicuşor Constantinescu! Despre ce sumă este vorba (document)

28 Feb 2019 1216

Undă verde de la Primăria Constanţa pentru extinderea Delfinariului. A fost eliberată autorizaţia de construire

27 Feb 2019 782

Clubul fondat de Consiliul Judeţean Constanţa a intrat în faliment

18 Feb 2019 565