Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari. Câți pacienți au fost investigați și tratați în octombrie

  • Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari face parte din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Peste 400 pacienți au beneficiat până acum de serviciile medicale ale Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, atât în cadrul Ambulatoriului de Specialitate cât și în regim de urgență.

Astfel, în prima jumătate a lunii octombrie, mai exact în perioada 01-15.10.2020,  la punctul UPU Năvodari au fost înregistrați 222 pacienți. Dintre aceștia, 210 pacienți au fost investigați și tratați pe loc și doar 12 cazuri au necesitat transfer la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU Constanța.

In aceeași perioadă, au beneficiat de consultații în cadrul Ambulatoriului de Specialitate 187 de pacienți.

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari face parte din structura Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța și oferă, din 17 septembrie 2020, servicii medicale gratuite, decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Prin urmare, pacienții care au nevoie de consultații medicale, investigații sau tratamente care pot fi efectuate aici, beneficiază de acestea gratuit, atâta vreme cât sunt asigurați.  

Centrul Multifuncțional de Sănătate dispune de punct lucru extern al UPU Constanța care asigură urgențele minore, Ambulatoriu de Specialitate (chirurgie, cardiologie, neurologie, boli interne, ORL, dermato venerice, pediatrie) și compartiment Spitalizare de zi care include Laboratorul de analize.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 8.00 și 16.00 pentru cabinetele din cadrul Ambulatoriului și non stop pentru punctul de lucru al UPU.

Consultațiile se acordă numai în baza unei programări. Având în vedere situația epidemiologică actuală, pacienții trebuie să se programeze telefonic, la 0241-503346 sau pe email, la adresa cm-navodari@spitalulconstanta.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sănătate Constanța Modificări importante la nivelul unităților medicale subordonate Consiliului Județean

27 Jul 2023 831

Reactivi pentru Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari

14 Oct 2020 3140

Au fost cumpărate dispozitive pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari, din cadrul Spitalului Județean Constanța (document)

25 Jul 2020 3133

Spitalul Judeţean Constanţa caută şef pentru Clinica de Ortopedie-Traumatologie. Alte posturi vacante, scoase la concurs. Detalii

27 Feb 2020 3970

Președintele Consiliului Județean Constanța, în vizită la Centrul de Sănătate din Năvodari

08 Jul 2019 1358

Lucrări la imobil și achiziție de echipamente Când va fi gata Centrul de Sănătate de la Năvodari

01 Dec 2018 1425