Centrul Pozimed, cumpărat de rețeaua Regina Maria Transferul părților sociale ale Pozitron Medical către Centrul Medical Unirea, publicat în Monitorul Oficial

În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunării Generale a Asociaților Pozitron Medical Investigation SRL din data de 18 martie. Precizăm că pe societatea Pozitron Medical Investigation SRL funcționează Centrul medical Pozimed.
 
Adunarea Generală a Asociaților Pozitron Medical Investigation SRL, întrunită în mod legal și în conformitate cu prevederile actului constitutiv, la data de 18 martie, a aprobat modificarea actului constitutiv prin transferul părților sociale către un nou asociat. La Adunarea Generală a Asociaților Pozitron Medical Investigation SRL au fost prezenți asociații Group of Cypress (România) LTD, cu sediul în Republica Cipru, deținând 790.202 părți sociale, care reprezintă 99,99747% din capitalul social, reprezentată de Mireanu Daniel Lucian, Full Consulting SRL, cu sediul social în București, deținând 20 părți sociale - 0,00253% din capitalul social, reprezentată de Mireanu Daniel Lucian, și societatea Centrul Medical Unirea SRL, în calitate de invitat și viitor asociat, reprezentată de Fady Chreih (Centrul Medical Unirea), și Șerban Semeniuc.
 
Având în vedere hotărârea Adunării Generale a Asociaților societății Pozitron Medical Investigation SRL din data de 21 decembrie 2018, care a aprobat transferul părților sociale deținute în societate de către asociații Group of Cypress (Romania) LTD și Full Consulting SRL către Central Medical Unirea, respectiv către Șerban Semeniuc, astfel cum a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr. 489 la data de 4 februarie 2019; cu votul asociaților, reprezentând 100% capitalul social al Pozitron Medical Investigation SRL, s-a decis demisia administratorului societății Iuliana Botezatu.
 
În locul ei a fost numit ca administrator al societății Pozitron Medical Investigation SRL, pe un mandat de patru ani, începând cu data prezentei hotărâri, Dragoș Comănescu. De asemenea, a fost confirmat mandatul administratorului existent, respectiv societatea Full Consulting SRL, pe o durată de 4 ani, începând cu data prezentei hotărâri, mandat care va fi exercitat in condițiile stabilite printr-un contract de management.
 
Șerban Semeniuc a fost împuternicit să negocieze termenii și să încheie, în numele și pe seama societății, contractul de management. Administratorii Pozitron Medical Investigation SRL, respectiv Dragoș Comanescu și Full Consulting SRL, vor fi autorizați să acționeze individual, inclusiv, dar fără a se limita la operațiunile privind conturile bancare ale societății, având puteri depline cu privire la exercitarea atribuțiilor prevăzute în actul constitutiv al societății. Precizăm că Centrul Medical Unirea SRL deține rețeaua de sănătate Regina Maria.
 

Anunțul oficial al CEO-ului Regina Maria

 
La 10 ani de la deschiderea primului centru medical din Constanța, Rețeaua de sănătate Regina Maria își consolidează prezența în oraș prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale, Centrul Pozimed, format din două centre de imagistică, laborator și o policlinică. Centrul medical Pozimed, inaugurat în luna august 2009, se află în centrul orașului Constanța și este dotat cu echipamente medicale de excepție. Centrul aduce împreună tehnologia de ultimă oră și echipele de specialiști cu vastă experiență în domeniul imagisticii. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimed și-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardioprevenție și Centrul de afecțiuni neuromotorii.
 
„Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea Centrului medical Pozimed, care urmează direcția noastră de dezvoltare la nivelul județului Constanta. Am intrat pe piața medicală din Constanța în urmă cu 10 ani, iar în acest interval am continuat să creștem, am deschis în 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar în 2017 am preluat Centrul Gastromond. Regina Maria a fost implicată, în ultimii ani, în peste 25 de tranzacții cu preluare integrală si ne dorim să continuăm extinderea prin achiziții la nivel național. În acest fel, ducem mai departe preocuparea noastră de a le oferi pacienților din întreaga țară acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare, a declarat Fady Chreih, CEO al Regina Maria.
 

Centrul Medical Unirea SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 1991, Centrul Medical Unirea SRL are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 68.097.580 de lei, integral vărsat, este compus din 6.809.758 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Centrul Medical Unirea SRL este controlată de Royal Capital Investments SARL, cu sediul în Luxemburg. Persoane împuternicite ale firmei, care desfăşoară activităţi de asistenţă medicală specializată, sunt: Fady Constantin Chreih, Strassberg Matthew David - preşedinte consiliu de administraţie, Hadi Rahimian, Georgescu Cornelia-Nirvana, Csanad Daniel, Copăescu Cătălin Andu, Olimpia Enache.
 

În anul fisclal 2015, compania cu 1.374 de salariaţi a raportat o cifră de afaceri de 238.100.754 de lei şi un profit de 11.365.822 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea cu 1.522 de salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 310.882.553 de lei şi un profit de 11.789.062 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 1.977 de salariaţi, cifră de afaceri de 381064468 lei şi o pierdere de 63.152.975 lei.
 

Povestea Pozitron Medical Investigation SRL

 
La momentul înfiinţării, societatea a fost fondată de Chiriac Mihaela Elvira, cu 99,69% din capitalul social, şi Botezatu Iuliana, cu 0,31 %, din capitalul social. Sediul social al societăţii a fost stabilit în Constanţa. În 2008, Chiriac Mihaela Elvira şi Botezatu Iuliana, asociate în Pozitron Medical Investigation SRL, au decis cesiunea de către asociatul Chiriac Mihaela Elvira a 3.180 părţi sociale şi cooptarea ca asociat a Talmage Overseas LTD, cu sediul social în Cipru, Nicosia, reprezentată legal prin Soula Charilaou. În urma cesiunii, capitalul societăţii se împarte astfel: Chiriac Mihaela Elvira - 10 părţi sociale, reprezentând 0,31 % din capitalul social, Botezatu Iuliana - 10 părţi sociale, reprezentând 0,31% din capitalul social, Talmage Overseas LTD - 3.180 părţi sociale, reprezentând 99,38% din capitalul social. Ulterior, în anul 2009, Chiriac Mihaela Elvira, Botezatu Iuliana şi Talmage Overseas LTD au decis cesiunea integrală a părţilor sociale deţinute de Chiriac Mihaela-Elvira către Talmage Overseas LTD. După cesiunea părţilor sociale şi retragerea din societate a asociatului Chiriac Mihaela Elvira, capitalul social al societăţii este deţinut astfel: asociatul Talmage Overseas LTD – 3.190 de părţi sociale, reprezentând 99,69% din capitalul social; asociatul Botezatu Iuliana - 10 părţi sociale, reprezentând 0,31% din capitalul social. În luna august 2009, asociaţii Botezatu Iuliana şi Talmage Overseas LTD, împreună cu asociatul cooptat Gherasim Mihaela Elvira, au hotărât cesiunea către asociatul Gherasim Mihaela Elvira de către asociatul Talmage Overseas LTD a 10 părţi sociale, reprezentând 0,31% din capitalul social al Pozitron Medical Investigation SRL.

 
După cesiunea părţilor sociale, capitalul social al societăţii este deţinut astfel: asociatul Talmage Overseas Ltd - 3.180 de părţi sociale, reprezentând 99,38% din capitalul social; asociatul Botezatu Iuliana - 10 părţi sociale, adică 100 lei, reprezentând 0,31% din capitalul social; asociatul Gherasim Mihaela Elvira - 10 parţi sociale, reprezentând 0,31 % din capitalul social.
 
În anul 2010, asociaţii Botezatu Iuliana, Gherasim Mihaela Elvira şi Talmage Overseas LTD au hotărât majorarea capitalului social al societăţii cu suma de 100.000 euro. După majorare, capitalul social al societăţii este deţinut astfel: Talmage Overseas LTD - 44.180 de părţi sociale, reprezentând 99,954% din capitalul social; asociatul Botezatu Iuliana - 10 părţi sociale, reprezentând 0,023% din capitalul social; Gherasim Mihaela Elvira - 10 părţi sociale, reprezentând 0,023 % din capitalul social. În luna noiembrie 2010, asociaţii Botezatu Iuliana, Gherasim Mihaela Elvira şi Talmage Overseas LTD au hotărât cesiunea de către asociatul Botezatu Iuliana către asociatul Gherasim Mihaela Elvira a 10 părţi sociale, reprezentând 0,023% din capitalul social. După cesiune, capitalul social este deţinut astfel: Talmage Overseas LTD - 44.180 de părţi sociale, reprezentând 99,954% din capitalul social; Gherasim Mihaela Elvira - 20 de părţi sociale, reprezentând 0,046% din capitalul social.
 
Citește și:
 
Pozitron Medical Investigation SRL are doi asociaţi noi. Povestea societăţii care deţine clinica Pozimed din Constanţa

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.