Ceremonial militar cu ocazia Zilei Protecției Civile din România Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Tulcea

  • La final, inspectorul șef, colonel Petrov Daniel, a înmânat plachete și diplome de onoare plutonierului adjutant șef Dănilă Marian Narcis și plutonierului adjutant Medeleanu Robert, ce au trecut în rezervă, cu drept de pensie, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materilalului.
Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc un scurt ceremonial militar cu ocazia zilei de 28 februarie - Ziua Protecției Civile din România.

Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor de activitate, au fost avansați doi ofițeri, un maistru militar și doi subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen.

Ceremonialul a continuat cu festivitatea de trecere în corpul ofițerilor și acordarea gradului militar pentru două colege, ca urmare a promovării examenelor pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

De asemenea, s-a dat citire mesajului aniversar transmis de către inspectorul general al IGSU, general-maior Dan-Paul Iamandi, în fața întregului personal prezent la activitate.

La final, inspectorul șef, colonel Petrov Daniel, a înmânat plachete și diplome de onoare plutonierului adjutant șef Dănilă Marian Narcis și plutonierului adjutant Medeleanu Robert, ce au trecut în rezervă, cu drept de pensie.

Pentru toți, această zi a reprezentat un moment special, iar pe această cale le urăm sincere felicitări și multă sănătate.

Sursa foto: ISU Delta Tulcea

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mesajul premierului Florin Cîțu cu prilejul Zilei Protecției Civile din România

28 Feb 2021 529

Florin Cîțu, mesaj de Ziua Protecției Civile „Contextul național și internațional ne obligă să menținem aceleași standarde de calitate“

28 Feb 2021 655

Este Ziua Protecţiei Civile. 88 de ani de la constituirea primelor structuri cu acest rol în ţara noastră

28 Feb 2021 671

Acţiune umanitară De Ziua Protecţiei Civile, militarii Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu au alergat de la Brăila la Tulcea (galerie foto)

29 Feb 2020 1707

Data de 28 februarie marcheză Ziua Protecţiei Civile

28 Feb 2020 649

Ziua Protecţiei Civile în România Ateliere de prim-ajutor în centrele comerciale din Constanța

26 Feb 2020 1173

ISU „Dobrogea” sărbătorește Ziua Protecţiei Civile din România

27 Feb 2019 1284

Avansări la ISU „Dobrogea“ Cine sunt pompierii militari care au trecut în gradul următor (galerie foto)

27 Feb 2016 2404

ISU „Dobrogea“ a celebrat Ziua Protecţiei Civile din România Festivitate militară şi avansări în grad în Piaţa Ovidiu din Constanţa (galerie foto)

28 Feb 2015 1509

Ziua Protecţiei Civile din România

28 Feb 2014 834