Ceremonie de predare-primire a comenzii pentru Compania Manevră Althea, rotația a II-a la sediul Batalionului 341 Infanterie „Constanța" (GALERIE FOTO)

Foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată Mărășești/Batalionul 341 Infanterie „CONSTANȚA”În data de 27.03.2023, la sediul Batalionului 341 Infanterie ,,Constanța" s-a desfășurat ceremonia de predare-primire a comenzii pentru Compania Manevră Althea, rotația a II-a, care va fi dislocată în teatrul de operații Bosnia și Herțegovina.

Potrivit reprezentanților Batalionului 341 Infanterie ,,Constanța", la această activitate a participat o comisie de la Comandamentul Forțelor Întrunite condusă de colonel Fabian JIANU, un reprezentant al Comandamentului Componentei Terestre și locțiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești", colonel Eugen POPESCU.

„Misiunea EUFOR ALTHEA a Uniunii Europene se desfăşoară pe teritoriul Bosniei şi Herţegovinei începând cu anul 2004, în baza unui mandat al Organizației Națiunilor Unite.
Participarea României la Operația EUFOR ALTHEA reflectă atât consolidarea angajamentului asumat în cadrul Uniunii Europene, cât şi a parteneriatului NATO-UE, reprezentând, în același timp, un element de menținere a securității şi stabilității în regiune“ - au mai precizat reprezentanții Batalionului 341 Infanterie ,,Constanța".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ceremonie de predare-primire în Bosnia și Herțegovina! Misiunea militarilor din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Constanța", la final (GALERIE FOTO)

07 Oct 2023 916