Ceremonie de trecere în rezervă, la Poligonul de Trageri de la Capu Midia


 
  • Treceri în rezervă la Capu Midia.
 
Joi, 4 februarie 2021, la sediul Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu” a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a cinci ofițeri, maiștri militari și subofițeri și a doi soldați gradați profesioniști.

Este vorba despre maiorul Aurel Drecșan, plutonierul adjutant principal Mircea Trandafir, maistrul militar principal Constantin Arhire, plutonierul adjutant Ștefan Munteanu, plutonierul major Iulian Doagă și caporalii clasa a II-a Dănuț Mocanu și Marian Cârjan, care au servit Patria cu cinste și devotament de-a lungul carierei militare.

Într-un cadru restrâns, impus de restricțiile privind prevenirea răspândirii noului coronavirus, comandantul unității a citit ordinele de trecere în rezervă, le-a oferit diplome de merit pentru întreaga activitate și i-a felicitat pentru profesionalismul și demnitatea cu care au dus la bun sfârșit misiunile încredințate în țară și peste graniță, transmit reprezentații Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană.

 
Sursă foto: Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment la Brigada 9 Mecanizată „Mărășești"! Cine este militarul care și-a luat la revedere de la colectivul Brigăzii (GALERIE FOTO)

04 Feb 2023 1977

Ceremonie de trecere în rezervă și embleme de merit pentru militarii de la Capu Midia (GALERIE FOTO)

01 Feb 2022 2277

Ceremonie de avansare în grad și de trecere în rezervă, la Capu Midia

02 Aug 2021 2937

Ceremonie la Brigada 9 Mecanizată ,,Mărășești" (galerie foto)

30 Jul 2021 2474

Comandantul Operațiilor Speciale din MApN s-a pensionat. A primit ”Legiunea de Merit” în Grad de Ofițer

12 Jan 2017 31924