CERONAV cumpără bărci de salvare pentru cursanți (document)

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale România (CERONAV) Constanța organizează o licitație pentru atribuirea unui contract ce are ca obiect achiziția de bărci de salvare. Licitația este deschisă până la data de 14 noiembrie 2018.
 
Valoarea estimată a contractului este de 655.923 de lei. CERONAV dorește să cumpere bărci cu vele și motor pentru cursurile de instruire practică, necesare în cadrul Serviciului siguranță maritimă și formare CERONAV Constanța, pentru desfășurarea aplicațiilor practice la cursurile „Conducător de ambarcațiuni de agrement”, facilitarea pregătirii profesionale în condiții reale de lucru, precum și creșterea performanțelor cursanților prin dobândirea de noi competențe. Un alt lot reprezintă achiziția de peridoc barcă cu vele și motor, necesar pentru deplasarea și lansarea la apă sau ridicarea de la apă a bărcii cu vele și motor pe drumurile publice.
 
Loturile sunt necesare în domeniul aplicațiilor practice efectuate în baza de instruire CERONAV, pe lacul Siutghiol/Mamaia și pe mare, cu personalul participant la cursurile de pregătire pentru obținerea certificatelor internaționale de conducător de ambarcațiune de agrement, clasele A, B, C si D, organizate de CERONAV pentru conducerea și manevra ambarcațiunilor de agrement cu motor.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației sunt: Ovidiu Sorin Cupșa, Emil Luca, Ion Filimon, Dan Pisică, Claudia Gheorghe, Diana Andreea Zainea, Nicolae-Iulian Trandafir, Daniela Tagare.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare depus de beneficiar.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.