Certificatul de naștere al Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost lansat în dezbatere publică(DOCUMENT)

Constanța. Foto: Primăria ConstanțaPrimăria municipiului Constanța aduce la cunoștință publică, în conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat, începând cu data de 26.08.2022, pentru o perioadă de 30 zile lucrătoare:

- pe site-ul instituției www.primăria-constanța.ro, la secțiunea “De interes public - Transparență decizională pe Legea 52/2003 – Informare și consultare publică”;
- pe pagina de facebook www.facebook.com/PrimăriaConstanța

În temeiul prevederilor art.7, alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, până la data de 06.09.2022, se pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice.

Propunerile, sugestiile sau opiniile pot fi transmise în scris prin poștă, la sediul Direcției Cultură, Educație, Sport, Turism, str. Cuza Vodă nr.27, sau prin email, la adresa de e-mail:compartiment.turism@primaria-constanta.ro

Materialele transmise vor purta mențiunea: ''Recomandare la proiectul privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța.

Citește și:


OMD Mamaia-Constanța va gestiona taxa de promovare turistică. Proiectul de înființare a fost lansat în consultare publică (DOCUMENT)

ZIUA LIVE. Agenții economici din Satul de Vacanță - „Se dorește falimentarea noastră? Se dorește transformarea în zonă rezidențială? Probabil că da!”(VIDEO)

OMD Constanța-Mamaia, în chinuirile facerii. Primăria încasează, dar nu poate justifica impactul colectării taxei de promovare asupra turismului

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației OMD Mamaia-Constanța intră la vot în Consiliul Local Municipal (DOCUMENTE)

26 Oct 2022 717

Dezbatere publică a Proiectului de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța

20 Sep 2022 735

Proiectul de hotărâre privind înființarea Asociației Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, în dezbatere publică

12 Sep 2022 718

OMD Mamaia-Constanța va gestiona taxa de promovare turistică. Proiectul de înființare a fost lansat în consultare publică (DOCUMENT)

31 May 2022 1369

Se înființează o nouă organizație pentru promovarea turismului în Constanța și stațiunea Mamaia

24 May 2022 1015