Cetățean ucrainean, cu afaceri imobiliare în Constanța

Sursa foto: Google Maps
  • Totodată, Registrul Comerțului consultat la zi arată că Sergiy Konononv este administrator și al societății Armonie Investment SRL, ce are același sediu ca firma nou înființată și obiect de activitate reprezentat de agenții imobiliare.
Piața imobiliară din Constanța se deschide oamenilor de afaceri străini, un cetățean ucrainean punând recent bazele unei societăți cu activități în sectorul administrării imobilelor.
 
Este vorba despre societatea Alliance CAA, din Năvodari, înființată la finele lunii martie 2023 de către cetățeanul ucrainean Sergiy Kononov.
 
Totodată, Registrul Comerțului consultat la zi arată că Sergiy Konononv este administrator și al societății Armonie Investment SRL, ce are același sediu ca firma nou înființată și obiect de activitate reprezentat de agenții imobiliare.
 
În ce privește Alliance CAA SRL, decizia de înființare a societății a fost publicată în Monitorul Oficial Nr. 2041 din 5 mai 2023.
 
Se arată în datele oficiale că firma are sediul social în Năvodari, Aleea D30 nr. 8, Lot 1, Spațiul Comercial 2, parter, activitatea principală a societății fiind reprezentată de administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract.
 
Capitalul social este de 200 de lei, valoarea participării străine fiind tot atât.
 
Fondator și administrator este Sergiy Kononov, iar durata de funcționare este nedeterminată.
 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Decizie definitivă în cazul tânărului din Ucraina bătut și tâlhărit în Parcul Tăbăcărie, din Constanța!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.