CFR SA continuă intervențiile pentru redeschiderea circulației feroviare în județul Olt (galerie foto)

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA vă informează că intervențiile pentru redeschiderea traficului feroviar în județul Olt, pe un sens, sunt în plină desfășurare, în cursul nopții fiind ridicate și îndepărtate de pe firul I, trei vagoane din cele răsturnate.
 
La această oră se acționează cu macaraua de mare tonaj pentru ridicarea și repunerea pe șină a celui de-al patrulea vagon răsturnat pe firul I, se intervine pentru descărcarea cerealelor din vagoanele deraiate pe podeț și repunerea lor pe șină cu ajutorul vinciurilor, iar personalul Diviziei Linii desfășoară lucrări de reparații la linie și înlocuirea traverselor, în zona podețului.
 
Circulația feroviară pe relația București Nord - Craiova (și retur) se desfășoară în continuare în condiții speciale, prin transbordarea călătorilor cu mijloace auto, între stațiile Drăgănești Olt și Caracal sau, la solicitarea operatorilor de transport feroviar de călători, pe ruta deviată București Nord - Titu - Ramificație Golești - Piatra Olt - Craiova (și retur), a transmis ​purtătorul de cuvânt  la CFR SA, Oana Brânzan.
 
Reamintim faptul că, măsura privind transbordarea călătorilor cu mijloace auto între stațiile Drăgănești Olt și Caracal este o măsură necesară pentru menținerea continuității circulației feroviare pe relația București Nord - Craiova și retur, dar și pentru a asigura front de lucru echipelor de intervenție care acționează permanent, încă din cursul zilei de ieri în zona deraierii, cu utilaje de mare tonaj.
 
Menționăm faptul că, pentru redeschiderea circulației feroviare pe un sens, lucrările de reparații se desfășoară într-o primă etapă pe firul I, iar în paralel cu reluarea circulației, personalul feroviar va continua intervențiile și reparațiile și pe firul II.
 
Vă reamintim că circulația feroviară pe secția CF București - Craiova a fost închisă luni, 17 februarie 2020, după ce 13 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat între stațiile Fărcașele - Dragănești Olt, acest eveniment feroviar fiind anchetat de o comisie mixtă Procuratură/Agenția de Investigare Feroviară Română (AGIFER).
 
Înainte de efectuarea călătoriei, recomandăm publicului călător să solicite informaţii despre modificările înregistrate, în această perioadă, în traficul feroviar pe relația București - Craiova și retur la numărul de telefon 021/9521 (INFO CFR).
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop redeschiderea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

Sursa foto: Compania Natională de Căi Ferate CFR SA

Citește și:


CFR Călători. Circulația trenurilor spre și dinspre Craiova se desfășoară în continuare în condiții speciale (galerie foto)

Traficul feroviar între stațiile Fărcașele și Dragănești Olt închis, după ce un tren de marfă a deraiat (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vicepremierul Sorin Grindeanu Ordonanţă de Urgenţă în ceea ce priveşte plafonarea preţurilor la energie

21 Jan 2022 341

UPDATE. CFR Călători Defecțiunea apărută la sistemul electronic de rezervări, remediată parțial

15 Jan 2022 462

S-a semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar electrificării liniei Constanța - Mangalia

14 Jan 2022 481

Defecțiune la sistemul electronic de rezervări al CFR Călători. Cum se pot achiziționa bilete

14 Jan 2022 562

CFR În ce condiții pot fi transportate animalele în vagoanele de călători

12 Jan 2022 521

CFR Călători Traficul feroviar se desfășoară în condiții de iarnă în partea de Vest a țării

10 Jan 2022 558

CFR Toate magistralele feroviare, deschise traficului. Fără probleme tehnice la infrastructură

10 Jan 2022 454

Spitalul Clinic CF Constanța, singura unitate sanitară care nu a participat în lupta împotriva SARS COV-2! După 2 ani de pandemie, nu îndeplinește condițiile minime - medic, secție, dotări

10 Jan 2022 1841

CFR Circulația trenurilor se desfășoară în condiții de iarnă

09 Jan 2022 545

CFR Trei vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat

07 Jan 2022 688

CFR Călători. Reduceri de 25% pe „Trenurile Zăpezii”, o alternativă rapidă și verde la aglomerație

07 Jan 2022 591

Preşedintele Iohannis a sesizat CCR privind neconstituţionalitatea Legii privind transmiterea unor terenuri din domeniul public al statului în cel al judeţului Mureş

06 Jan 2022 692

Soarta terenului de lângă Spitalul Clinic CF Constanța, decisă de Curtea de Apel. Judecătorii au vorbit despre „încălcarea dreptului la apărare“

06 Jan 2022 604

Urmăreşte Farul Constanţa pista Denis Alibec? Ce a spus Gică Hagi (VIDEO)

04 Jan 2022 2492

Întârzieri de sute de minute la sosirea şi plecarea trenurilor din Gara de Nord, din cauza unui incendiu la o locomotivă

02 Jan 2022 969