Actualitate

Cine a primit diploma de onoare a Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (galerie foto)

  • Diploma de onoare a Sucursalei Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, acordată viceamiralui (rtr) Petre Zanfir și colonelui (rtr) Dumitru Gîlcă.     

Sucursala Constanța a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități a primit vizita președinților celor două Asociații de Veterani de Război, din MApN și din MAI.

Întâlnire istorică la sediul Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități! În cadrul ședinței de Consiliu de Conducere a Sucursalei Constanța a AMVVD, am fost onorați să primim vizita președinților celor două Asociații de Veterani de Război. Domnul viceamiral (rtr) Zanfir Petre, președintele Asociației Veteranilor de Război din MApN și domnul colonel (rtr) Gîlcă Dumitru, președintele Asociației Veteranilor de razboi din MAI au primit, din partea Asociației Veteranilor Militari, diploma de onoare a Sucursalei Constanța! În încheierea întâlnirii, cei doi președinți invitați au declarat că sunt bucuroși că  AMVVD este o structură serioasă, cu «veterani mai tineri» și că suntem continuatorii lor!, este mesajul  Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități


Totodată, în semn de respect față de munca depusă de către cei doi președinți ai celor două asociații, acestora li s-au înmânat legitimațiile de membri, în urma semnării adeziunilor.  

Sursa foto: Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Plachetă de onoare pentru cpt.cdor. Bogdan Roșu, comandantul Secţiei Logistice 330 Constanța

03 Aug 2020 922

#ConstantaEsteBine Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia! (galerie foto)

12 May 2020 1291

Asociaţia Militarilor Veterani - Sucursala Constanţa cinsteşte memoria eroilor armatei române

07 Nov 2019 1899

Premieră la Parada Militară de Ziua Națională a României. Vor defila și militari din cadrul Asociației Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi

26 Nov 2018 997

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Cristi Crăciun, prezent la "Lansarea Centrului de Excelență în Comerț Exterior"

13 Nov 2018 948

Sprijin pentru refacerea bibliotecii Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ din Constanța. Zeci de volume au fost donate. Cine a avut inițiativa (galerie foto)

31 Oct 2018 1787

LMP întâlnire de grad ZERO la MApN. Probleme stringente în discuție. Cine a reprezentat liga și ce s-a stabilit (galerie foto)

30 Mar 2018 7297

Constanța. Reuniunea a două asociații militare partenere Obiective-plata orelor suplimentare, compensații pentru chirie, statutul cadrelor militare etc

02 Apr 2017 6846