Cine este campionul mondial la lupte de la Garda de Coastă. A participat la recuperarea din apele Dunării a crucii aruncate de Bobotează (FOTO)


Iulian Gheba, foto: Poliția de Frontieră
Iulian Gheba este campionul mondial la lupte de la Garda de Coastă.

Iulian Gheba este polițist de frontieră la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea - Garda de Coastă, fiind considerat unul dintre cei mai buni luptători din România. Încă de la începutul organizării galelor de profil, a făcut furori la mai toate categoriile de contact şi full contact. Colegul nostru a urcat în nenumărate rânduri pe podium la concursurile naţionale şi internaţionale, fiind campion mondial la full contact, vicecampion mondial la kempo, la proba knock-down, campion european la full contact, knock-down și la semi-contact.

La vârsta de 17 ani s-a apucat de Aikido, apoi a trecut la jiu jitsu. După antrenamente susținute au început să apară şi rezultatele, mai ales după ce a trecut la kempo, un stil de luptă combinat, care include toate tehnicile.


Nu a pierdut timpul și nu s-a împăunat cu laurii victoriei, participând și la antrenamente cu omologi din alte structuri: s-a antrenat cu luptătorii Navy Seals, cu cei de la Forțele de Operațiuni Speciale a MApN, precum și cu echipele de scafandri ale SIAS.

Nu este doar un polițist de frontieră foarte bun, dar se implică și în activități extraprofesionale. Nu este prima dată când de Sărbătoarea Bobotezii, a participat la recuperarea din apele Dunării a crucii aruncate cu această ocazie., spun reprezentanții de la Garda de Coastă. 

foto: Poliția de Frontieră
Și de Ziua Poliției de Frontieră a avut un rol care i s-a potrivit perfect. Nava amiral “Ștefan cel Mare” a participat la un exercițiu demonstrativ în Marea Neagră.

Scenariul presupunea intervenția de urgență pentru interceptarea a două bărci cu migranți, intrate în apele teritoriale ale României.

Luptătorii de la #frontiera au intervenit cu mai multe ambarcațiuni pentru neutralizarea bărcii aflate în derivă.

Colegii noștri au reușit salvarea oamenilor aflați în pericol, dar au reținut și călăuzele care au facilitat transportul migranților., mai transmite sursa citată. 

Rolul unuia dintre “migranți” a fost jucat de către colegul nostru Florin Cucerave, fiind „imobilizat” pentru a fi transportat de la ambarcațiunea suspectă la nava amiral de către nimeni altcineva decât colegul său Iulian Gheba.


Iulian, îți mulțumim pentru că promovezi cu cinste sportul și suntem tare mândri de tine!Cu toate acestea, dacă vă întâlniți cu el, păstrați distanța!, mai spune reprezentanții Gărzii de Coastă. 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 octombrie 2021

19 Oct 2021 1424