UPDATE. Cine este constănţeanul din finala Eurovision România (video)

Emoţii mari în această seară pentru constănţeanul Alex Florea care speră ca împreună cu partenera sa să câştige finala Eurovision România să şi reprezinte ţara noastră la concursul din Ucraina. Alex Florea şi Ilinca vor intra cu numărul 2 în concurs şi vor încerca să convingă publicul că merită să participe la Eurovision 2017 în Ucraina.  
 

"Suntem foarte emotionaţi şi ne bucură foarte tare că suntem în finala selecţiei naţionale. Eu şi Ilinca vom da diseară ce avem mai bun în momentul de faţă. Sperăm ca lumea să fie alături de noi şi să ne voteze cu 02 la 1264. 😊" - ne-a declarat Alex Florea. 

 
Cei doi solişti nu au mai colaborat înainte de piesa Yodel It cu care se prezintă în finala Eurovision România, dar Alex Florea este foarte încântat de calităţile artistice ale Ilincăi, fostă concurentă la show-ul de talente, Vocea României, şi speră ca împreună să câştige concursul din această seară.
 

"Ilinca este o fată foarte talentată. Am plăcut-o încă de când am văzut-o la Vocea României. Mă bucur că Mihai Alexandru, compozitorul piesei, ne-a adus împreună pe această piesă cu care sperăm să ne reprezentăm ţara". –a mai precizat Alex Şerban.

 Alex Florea este absolvent al Facultăţii de Arte a Universităţii "Ovidius" Constanţa, specializarea Artele Spectacolului - Actorie. 


Reamintim că, în această seară, românii își aleg reprezentantul în concursul Eurovision din acest an. În finala din 5 martie, în doar trei minute, fiecare dintre cei zece finaliști va da tot ce are mai bun pentru a convinge publicul că melodia sa merită să se califice pentru Eurovision Song Contest. Melodiile și show-urile celor zece finaliști ai Selecției Naționale se vor succeda în următoarea ordine:
 
1. Ana Maria Mirică - "Spune-mi tu"
2. Ilinca feat. Alex Florea - "Yodel It"
3. Eduard Santha - — "Wild Child"
4. Xandra - "Walk on By"
5. MIHAI - "I Won't Surrender"
6. Maxim - "Adu-ți aminte"
7. Tavi Colen & Emma -  "We own the night"
8. Instinct - "Petale"

9. Ramona Nerra - "Save Me"
10. Cristina Vasiu - "Set the Skies on Fire"

UPDATE, ora 23.30

În această seară, prin vot, românii au decis cine va reprezenta țara noastră la concursul Eurovision, care va avea loc, în acest an, la Kiev (Ucraina).

La sfârșitul procesului de votare, s-a stabilit că cei care vor pleca la Eurovision și vor reprezenta România sunt Ilinca și Alex Florea.

 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi 
Formidabil. Un constănțean va reprezenta România la Eurovision. Iată despre cine este vorba! (video)​

Alex Florea - "X Factor a fost o experienţă care m-a marcat şi m-a făcut mai puternic" (galerie foto)​

Cine va reprezenta România la Eurovision 2017? În această seară se alege câştigătorul

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Constănţeanul Alex Florea şi Ilinca luptă pentru un loc în finala Eurovision din 13 mai

11 May 2017 2521

Alex Florea şi Ilinca pornesc într-un turneu de promovare! Vor cânta pe scenele din Londra, Amsterdam și Madrid

13 Mar 2017 2764

Editorial Fenomenul „Yodel It“. De la Constanţa, până în Kiev, la Eurovision

09 Mar 2017 3483