Actualitate

Cine îi va asigura bunurile? CN APM SA pune la bătaie peste 2,6 milioane de lei (document)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime (CN APM) SA lansează o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de asigurare a bunurilor proprietate publică şi privată din cadrul CN APM SA Constanţa, în valoare de 2.664.000 de lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 166367/02.03.2016, publicat pe licitatiapublica.ro, agenţii economici interesaţi pot depune ofertele de participare până pe data de 14 aprilie, ora 12.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 53.200 de lei.
 
Persoanele cu funcţie de decizie responsabile de atribuirea contractului sunt: Valeriu Nicolae Ionescu - director general, Decebal Şerban - director general adjunct, Mihaela Alina Staetu - director Infrastructură, Daniela Şerban - director economic, Ambroziu Duma - director Exploatare, Maria Mergiu - şef Departament Financiar-Contabil, Iulian Pepi Tanase - şef Serviciu Juridic şi Contencios, Aurelian Liţă - şef Serviciu Elaborare Documentaţii şi Achiziţii Publice, Mariana Chirea - şef Birou Litigii Maritime şi Asigurări.
 
Candidaţii trebuie să facă dovada faptului că au prestat, în ultimii trei ani, servicii similare cu cele care fac obiectul achiziţiei, în valoare cumulată de minimum 2.500.000 de lei, la nivelul a cel mult trei contracte.
 
În anul 2011, contractul „Servicii de asigurare a bunurilor proprietate publică şi privată din cadrul CN APM SA Constanţa“, în valoare de 701.675,61 lei, a fost câştigat de SC Asigurare-Reasigurare ASIROM V.I.G. SA.
 
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de participare la licitaţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.