Cine l-a adus pe tenorul Alessandro Safina la Constanța? (DOCUMENTE)




Contractul de prestări servicii privind serviciile necesare pentru organizarea evenimentului "Festivalul de muzică BLACK SEA-MPHONY" în perioada 19-21 august 2022 a revenit  Asociaţiei Philson Young.

Evenimentul aflat în desfășurare în Piața Ovidiu este susținut de Orchestra Simfonică București.

Primăria Constanța a plătit din bugetul local pentru acest eveniment nu mai puțin de 737.000 de lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

În suma pe care o pune la dispoziție municipalitatea este inclusă și cazarea artiștilor și a personalului tehnic, cateringul acestora, serviciile medicale, 1.000 de bucăți de scaune pliante, achitarea drepturilor legale care decurg din prestațiile artistice, serviciile de pază, asigurarea curățeniei pe toată durata festivalului.
 
Sâmbătă, în cea de-a doua seară a Festivalului, alături de Orchestra Simfonică București, a urcat pe scenă și celebrul tenor italian Alessandro Safina care a prezentat spectacolul Notte Sotto le Stelle.

Duminică seară va avea loc Rock Symphonic, concert în cadrul căruia vor fi interpretate melodii din repertoriul trupelor The Beatles, Queen, Led Zepelin, AC/DC, dar și altele.

Despre Asociaţia Philson Young


Asociaţia a fost înfiinţată în anul 2007, are sediul în Bucureşti. Potrivit actului constitutiv,  asociaţia îşi propune gestionarea şi sprijinirea proiectelor de promovare a activităţilor de şi pentru tineret, deschiderea dialogului între tineri, circulaţia internă şi internaţională a tinerilor, orientarea profesională spre domeniul artei şi culturii, susţinerea activităţilor socio-culturale, promovarea politicii antidrog, promovarea si integrarea tineretului din România în viaţa economică, socială şi culturală din ţară şi de peste hotare.
 

Asociaţia îşi propune să contribuie la dezvoltarea şi conservarea culturii româneşti, a tradiţiilor specifice poporului roman, la integrarea României în ansamblul democratic internaţional şi la promovarea unei imagini pozitive a României şi a tineretului din România peste hotare, dar şi să militeze pentru protecţia ecologică şi a mediului din România. De asemenea, în cadrul asociaţiei îşi vor putea desfăşura activitatea interpreţi şi ansambluri artistice derivate din aceasta.
 
Consiliul Director este format din: preşedinte-director general - Gheorghe Gabriel, vicepreşedinte-director executiv - Alexandru Mihai Duţulescu şi vicepreşedinte -director artistic - Angela Gheorghe.
 
Citește și:

Festivalul Verii 2018, în aer! Fundaţia Culturală „Teatrul Principal“ contestă decizia comisiei Primăriei Constanţa prin care a fost desemnat un alt câştigător

În urma contestaţiilor, Festivalul Verii 2018 va fi organizat de Asociaţia Philson Young dacă Primăria Constanţa va devansa perioada de desfăşurare (document)
 
Iată câştigătorii sesiunilor de selecţie organizate de Primăria Constanţa! ONG-urile la care merg fondurile nerambursabile anul acesta (documente)
 
Asociaţia Philson Young din Bucureşti cheamă în judecată Primăria Constanţa
 
CNSC a declinat o sesizare către Tribunal. Selecţia evenimentelor dedicate Centenarului şi un nou proces al Primăriei Constanţa!
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța în școli, licee și stațiunile Costinești și Vama Veche

24 Apr 2024 150

Acțiuni ale polițiștilor în Constanța și Stațiunea Mamaia. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Apr 2024 193

Inconștiență în trafic în județul Constanța! Șofer turmentat depistat pe DN 3, în orașul Murfatlar

24 Apr 2024 181

Se întrerupe joi furnizarea energiei electrice în Constanța, Eforie Nord, Cumpăna și Negrești. Lista zonelor vizate

24 Apr 2024 195

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 402

Justiție Constanța Asociatia de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea, la judecată cu Eco Sud SA

24 Apr 2024 196

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 220

Justiție Constanța Daf Trans 2000 SRL și Garda de Mediu, la judecată. Procesul, pe rolul Curții de Apel Constanța

24 Apr 2024 241

Ședință CLM Constanța Prelungirea valabilităţii planului urbanistic de detaliu, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

24 Apr 2024 197

Șofer la un pas de comă alcoolică, depistat în trafic în localitatea Techirghiol. Ce alcoolemie avea bărbatul

24 Apr 2024 281

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 337

LIVE TEXT Radu Paraschivescu își lansează noul volum la Biblioteca Județeană "Ioan N. Roman" Constanța (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 303

Polițiștii constănțeni vor protesta în fața IPJ Constanța! Ce nemulțumiri au oamenii legii

24 Apr 2024 612

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 238

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 322