Cine sunt cei doi soți uciși în propria casă, în localitatea Șimon, Bran. Criminalul a fost reținut

Criminaliștii care anchetează cazul dublului omor care a cutremurat satul Șimon din comuna Bran în această dimineață încă nu au găsit suspect. Pentru cercetări au fost chemați criminaliști de la București.

N.P  (37 de ani), pompier în comună, și A. (32 de ani), soția sa, asistentă la Spitalul de Pediatrie din Brașov, s-au căsătorit anul trecut și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament., scrie bizbrasov.ro. 

Alertați de colegul de muncă al lui Nicu, fratele și cumnata acestuia au descoperit ușa termopan spartă, iar în dormitorul de la etaj, cele două cadavre desfigurate. Sătenii spun că cei doi ar fi avut un conflict cu un vecin, vărul lui Nicu, angajat al unei firme de pază din Brașov, și că acesta ar fi degenerat de multe ori. Anchetatorii încă nu au anunțat că ar avea vreeun suspect în această dublă crimă.

Reprezentanții Parchetului au declarat că se efectuează cercetări pentru a afla cauzele și motivele dublei crime. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă și fac cercetări pentru a identifica persoana responsabilă pentru aceste crime.


Cum s-a produs tragedia

O crimă din comuna Bran, sat Șimon zguduie România. Un bărbat și soția sa au fost găsiți morți în propria casă.

Victimele au fost descoperite în zorii zilei de o cumnată care a sunat la 112. Aceștia au fost găsiți într-o baltă de sânge cu capetele desfigurate., scrie brasov.net. 

Mama uneia dintre victime a povestit că de dimineață era programată pentru o operație. Înainte să meargă la o operație, a văzut lumina aprinsă la casa fiului ei, dar nu a bănuit nimic. Când a ajuns la spital a fost sunată de cineva care i-a spus să vină acasă urgent, că fiul ei a fost ucis.


Cei doi soți au fost găsiți morți în aceeași cameră de la etaj, amândoi cu capetele sparte. Arma crimei ar fi un topor. Din sursele noastre, suspectul crimei ar fi o ruda care locuiește chiar lângă și cu care cei doi soți se aflau în conflict de ceva vreme, pe rol existând chiar un proces în acest sens. Din surse neoficiale se pare că s-ar fi certat din cauza unui teren. Criminalul a fost reținut după mai multe ore de audieri

„Inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor”, au transmis procurorii.

Criminalul a fost reținut după mai multe ore de audieri. Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, el şi-a recunoscut parţial faptele, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit şi un topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul, care îi era văr., mai scrie bizbrasov.ro. 

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Municipiului Constanța a emis trei autorizații de construire pentru realizarea racordului la rețeaua de gaze naturale

22 Mar 2023 1291

Antaro Prest va realiza lucrările de branșament alimentare cu apă pentru parcurile Dragoslavele și Rotterdam din municipiu (DOCUMENT)

21 Mar 2023 1092

Constanța Avarie RAJA pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea!

13 Mar 2023 558

Proiectul de realizare a branșamentului electric aferent Cazinoului a revenit unei companii din Brașov (DOCUMENT)

12 Mar 2023 976

Avarie RAJA în Mamaia Sat. Cine este afectat

08 Mar 2023 649

Lucrările la rețeaua de distribuție gaze naturale în comuna Poarta Albă se desfășoară conform graficului

02 Mar 2023 907

Avarie RAJA în Lumina. Cine este afectat

16 Feb 2023 896

Autorizație de construire pentru Impact Developer & Contractor SA. Va construi o grădiniță în cartierul BOREAL

10 Feb 2023 900

Cum a fost prins criminalul de la Bran. Ce spun surse din anchetă

17 Jan 2023 1138

Mai mulți consumatori din Constanța, afectați de lipsa apei. Cât durează deranjamentul

10 Jan 2023 750

Avarie RAJA în Constanţa. Ce zonă a municipiului este afectată

10 Jan 2023 1016

THR Marea Neagră scoate la închiriere mai multe hoteluri de pe litoral. Când au loc licitațiile

08 Dec 2022 1576

Avarie RAJA în municipiul Constanța. A fost întreruptă furnizarea apei. Ce zonă este afectată

25 Nov 2022 946

Avarie RAJA. Unde este și cât va dura remedierea

24 Nov 2022 1036

Consumatorii din Techirghiol, fără apă la robinete. Cât durează deranjamentul

24 Nov 2022 961